Gadget

articolul anterior articolul urmator

HP a lansat laptopurile ZBook, două monitoare şi alte produse profesionale

0
20 May 2022 13:31:00
Autor: George-Andrei Cristescu
Laptop HP ZBook Fury.
Laptop HP ZBook Fury.

HP a lansat noile modele ZBook - HP ZBook Studio G9 şi HP ZBook Fury G9, două noi monitoare din aceeaşi gamă, un nou dock station Thunderbolt G4 şi alte  instrumente pentru productivitate.

Noile laptopuri ZBook Fury G9 şi ZBook Studio G9 oferă performanţă pentru cei care se confuntă cu fluxuri de lucru combinate şi dificile. 

ZBook Fury G9 este alimentat de un procesor Intel 55-watt, placă grafică de până la NVIDIA RTX A5500 de nivel profesional sau AMD Radeon Pro şi poate fi utilizat la editare video 8K, la vizualizare 3D şi învăţare automată. 

ZBook Studio G9 este proiectat pentru a oferi rapiditate, cu procesor până la Intel Core i9 vPro, NVIDIA RTX A5500 sau GeForce RTX 3080 Ti. Modelele echipate cu NVIDIA RTX şi GeForce RTX sunt validate de programul NVIDIA Studio. Oferă optimizări de performanţă pentru cele mai populare aplicaţii de creaţie, dar şi acces la software-ul exclusiv NVIDIA Studio: Omniverse, Broadcast şi Canvas.

Noile monitoare - HP Z24m şi HP Z24q 23,8" quad HD - oferă o rată de refresh de 90 Hz şi VESA DisplayHDR 400 pentru imagini dinamice şi acurateţe a culorilor. HP Z24m are configuraţie de conferinţă integrată, care include o cameră web ajustabilă de 5MP, două microfoane cu funcţie de anulare a zgomotului, precum şi două difuzoare. Dotat cu HP Presence, oferă funcţia de blocare automată şi senzorul de proximitate Awake. Atât HP Z24m, cât şi HP Z24q au ecrane borderless (fără margini) pe toate cele patru laturi.

HP Thunderbolt G4 Dock ajută la conectarea întregului ecosistem, sporind securitatea, productivitatea şi conectivitatea. HP Thunderbolt G4 Dock oferă o putere de până la 280W, capacitatea de a încărca complet orice laptop sau staţie grafică mobilă cu ajutorul tehnologiei ultrarapide Thunderbolt 4 şi o viteză ethernet dublă faţă de generaţiile anterioare, pentru descărcări rapide. 

Teradici şi HP au lansat prima versiune beta a HP Anyware, software-ul IT pentru întreprinderi care asigură acces securizat la spaţiile de lucru digitale. HP Anyware integrează funcţiile Teradici CAS şi ZCentral Remote Boost într-o singură soluţie care oferă companiilor flexibilitatea de a exploata puterea infrastructurii cloud, a centrului de date, a sistemului de operare sau a staţiilor grafice pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizare pe dispozitivele utilizatorilor finali (PC, Mac, laptop, tabletă).

Disponibilitate:

HP ZBook Studio va fi disponibil începând cu luna iunie.

HP ZBook Fury va fi disponibil începând cu luna iunie.

Monitorul HP Z24m G3 QHD va fi disponibil începând cu luna iulie.

Monitorul HP Z24q G3 QHD Display va fi disponibil începând cu luna iunie.

HP Thunderbolt G4 Dock 120W şi 280W va fi disponibil începând cu luna iunie.

Prima versiune beta a HP Anyware (22.07) este disponibilă prin intermediul abonamentului unic de 1 an, cu disponibilitate generală începând din vara acestui an.

HP Data Science Stack Manager va putea fi descărcat de pe site-ul HP începând cu luna mai.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările