Gadget

articolul anterior articolul urmator

HTC lansează un nou sistem de realitate virtuală, VIVE Cosmos

0
12 Sep 2019 18:30:20
Autor: Andrei Brînduşescu
Captura via Youtube
Captura via Youtube

HTC VIVE Cosmos va fi disponibil în România începând cu data de 3 octombrie, iar cei care îl vor cumpăra vor primi un an de abonament gratuit pentru Viveport Infinity.

Vive Cosmos este cel mai recent sistem de realitate virtuală (VR) premium pentru PC, creat pentru a oferi un nou nivel de accesibilitate şi uşurinţă în utilizare, construit pentru a evolua de-a lungul timpului, odată cu utilizatorii, datorită designului frontal modular, care poate schimba funcţionalitatea headset-ului.

Prin noul sistem de tracking Vive care oferă o configurare simplificată trecerea în realitatea virtuală este mai rapidă şi mai uşoară ca niciodată, datorită celor şase camere cu senzori pentru o urmărire internă-externă mai cuprinzătoare şi mai precisă.

Cosmos dispune de o rezoluţie combinată de 2880 x 1700 pixeli – o creştere de 88% faţă de originalul Vive – oferind o claritate superioară a textului şi a graficii. Noile ecrane LCD reduc distanţa dintre pixeli şi, combinate cu ecranele reale RGB, minimizează efectul de screen-door.

Designul flip-up unic permite utilizatorilor să treacă de la spaţiul real la realitatea virtuală în doar câteva secunde – fără a întrerupe însă călătoria VR. Confortul şi ergonomia superioare permit experienţe VR mai îndelungate, iar căştile integrate on-ear asigură un sunet complet imersiv.

Totodată, Cosmos dispune de controlere complet reproiectate, care maximizează funcţionalitatea în VR şi oferă confort extins în timpul sesiunilor lungi de joc. De asemenea, Cosmos este compatibil cu adaptorul Vive Wireless, disponibil pentru acei utilizatori care vor să se mişte în VR fără a fi legaţi de un cablu.

Fiecare client care va face precomandă pentru VIVE Cosmos până pe 2 octombrie va găsi în cutie un cod promoţional pentru cele 12 luni gratuite de Viveport Infinity.

Viveport Infinity oferă acces nelimitat la sute de aplicaţii VR şi jocuri foarte bine cotate, cum ar fi Fisherman’s Tale, Fujii şi Ninja Legends, precum şi clipuri video premium de la branduri de top, precum GoPro, Discovery Channel şi Animal Planet. Odată cu lansarea Vive Cosmos, Viveport Infinity va adăuga titluri noi.

Cosmos va fi lansat în România pe 3 octombrie pentru preţul de pornire de 829 Euro şi va fi disponibil pentru precomenzi începând cu 12 septembrie.

Specificaţii

  • Rezoluţie: 1440 x 1700 pixeli pentru fiecare ochi (2880 x 1700 pixeli combinat)
  • Ecran: Dual LCD cu diagonala de 3,4 inci
  • Rată de refresh: 90 Hz
  • Câmp vizual: 110 grade
  • Audio: Căşti stereo integrate
  • Conectivitate PC necesară: USB 3.0, DisplayPort 1.2
  • Porturi periferice: USB-C 3.0, conexiune proprie pentru moduri
  • Tracking: nu există cerinţe minime de spaţiu pentru poziţia în picioare/aşezat, minim 2m x 1,5 m pentru modul room-scale
  • Module Plăci Frontale: Vive Motion Mod (livrat împreună cu Cosmos) şi Vive Cosmos External Tracking Mod (vândut separat)
  • Suport Vive Wireless Adapter: Da, vândut separat cu kit de fixare. Este necesar un slot PCIe disponibil

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările