Gadget

articolul anterior articolul urmator

Huawei anunţă MatePad 11, prima tabletă din portofoliu cu ecran de 120Hz

0
23 Jul 2021 21:04:57
Autor: George-Andrei Cristescu
Tabletă HUAWEI MatePad 11.
Tabletă HUAWEI MatePad 11.

Huawei Consumer Business Group anunţă lansarea noii tablete HUAWEI MatePad 11, prima tabletă Huawei cu ecran cu rată de refresh de 120Hz, oferind imagini mai fluide şi un timp de răspuns mai rapid.

Sistemul de operare HarmonyOS 2.0 oferă tabletei HUAWEI MatePad 11 o funcţionalitate cu totul nouă. Tableta desktop este mai organizată şi oferă utilizatorilor un mod de a vizualiza mai eficient informaţiile importante. Folosind funcţia HUAWEI Share, MatePad 11 valorifică şi capabilităţile altor dispozitive pentru orice scenariu de folosire - de la smartphone-uri la PC-uri - pentru creativitate şi productivitate.

MatePad 11 suportă gama de culori DCI-P3, o rată de refresh de 120 Hz, oferind imagini fluide, şi timp de răspuns îmbunătăţit. 

Tableta poate fi folosită împreună cu creionul HUAWEI M-Pencil, a doua generaţie primit gratuit în oferta de precomandă. Alături de ecranul de 120 Hz, stylus-ul este extrem de receptiv, cu o latenţă de până la 2 ms. Tehnologia de adaptare a ratei cadrelor oferă o autonomie mai mare a bateriei.

Angajaţii din birouri pot folosi modul Extend pentru a obţine un al doilea ecran pentru computer. Modul inovator Collaborate oferă interacţiuni cross-platform între HarmonyOS 2.0 şi Windows, permiţând utilizatorilor să transfere conţinut precum text, imagini şi documente între dispozitivele conectate, prin drag and drop.

Noul Bottom Dock prezintă cele mai utilizate aplicaţii sau aplicaţiile utilizate recent, pentru ca cei care folosesc tableta să îşi poată localiza cu uşurinţă aplicaţiile. 

Service Widgets pot afişa informaţii în timp real şi le permit utilizatorilor să acceseze anumite funcţii ale aplicaţiei, fără a lansa aplicaţia. Aceste widget-uri pot fi plasate oriunde şi sunt complet personalizabile, pentru ca utilizatorii să îşi poată seta dispozitivul în funcţie de preferinţe.

HUAWEI MatePad 11 vine cu un sistem cu patru difuzoare. Sistemul de sunet este proiectat şi calibrat de inginerii experţi de la Harman/Kardon, oferind o reproducere fidelă a sursei.

Noua tabletă va fi disponibilă pentru precomandă începând cu data de 26 iulie, pe huaweistore.ro, la preţul de precomandă de 1.999 lei, cu M-Pencil şi tastatură magnetică incluse, precum şi în magazinele reţelelor de retail partenere. 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările