Gadget

articolul anterior articolul urmator

HUAWEI WATCH GT 3 intră de azi pe piaţa din România

0
8 Dec 2021 15:53:01
Autor: George-Andrei Cristescu

Cel mai nou model de smartwatch lansat de Huawei Consumer Business Group (BG) este disponibil de astăzi, 8 decembrie, în magazinele din România.

HUAWEI WATCH GT 3 este echipat cu sistemul de operare HarmonyOS 2.1 şi aduce o monitorizare exactă a sănătăţii şi a fitness-ului cu TruSeenTM 5.0+, 14 zile de durată de viaţă a bateriei şi un plan Dinamic de Ajustare Inteligent. 

Fără curea, HUAWEI WATCH GT 3 46mm cântăreşte doar 42,6g cu o grosime totală de 11mm, iar HUAWEI WATCH GT 3 42mm cântăreşte 35g cu o grosime totală de 10,2 mm. 

HUAWEI WATCH GT 3 46mm oferă o autonomie a bateriei de 14 zile la utilizarea tipică, în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 42mm oferă o durată mare de viaţă a bateriei de 7 zile la utilizarea tipică. 

HUAWEI WATCH GT 3 vine cu o coroană rotativă cu feedback tactil, care oferă recunoaştere de  precizie a mişcării degetului. 

HUAWEI WATCH GT 3 dispune de o tehnologie complet nouă de monitorizare a frecvenţei cardiace HUAWEI TruSeenTM 5.0+, care adoptă opt fotodiode într-un aspect circular, două seturi de surse de lumină cip emiţător de lumină cu lentile LED 8 în 1, canal multiplu pentru recepţia semnalului luminos şi design curbat pentru a realiza o pătrundere mai bună a luminii, un consum mai mic de energie şi o experienţă de purtare mai confortabilă. Poziţionarea GNSS cu Dual-Band Five-System oferă utilizatorilor o localizare geografică mai precisă.

HUAWEI WATCH GT 3 oferă, de asemenea, în timp real, monitorizarea somnului, a gradului de stres dar şi caracteristici de urmărire a ciclului menstrual pentru un management al sănătăţii cât mai cuprinzător şi facil.

HUAWEI WATCH GT 3 înregistrează şi analizează datele de antrenament ale utilizatorului, şi identifică în mod inteligent perioadele de repaos, creşterea a activităţii fizice şi consolidarea acesteia, cât şi momentele de diminuare a intensităţii efortului fizic, ţinând cont de nivelul actual al capacităţii atletice a utilizatorului şi obiectivele sale. Ceasul ajustează intensitatea mişcării şi creşte treptat volumul antrenamentului pentru a îmbunătăţi treptat capacitatea atletică.

HUAWEI WATCH GT 3 vine, de asemenea, cu o caracteristică îmbunătăţită de monitorizare a antrenamentului, oferind peste 100 de moduri de antrenament, inclusiv 18 moduri de antrenament profesional, 12 antrenamente în aer liber (alergat, mers pe jos, alpinism, drumeţii, alergare cross-country, ciclism, open water swimming, triatlon, schi, snowboarding, cross-country skiing şi golf) şi 6 antrenamente de interior (mers, alergare, ciclism, înot piscină, antrenament gratuit, aparat eliptic şi aparat de canotaj).

 

WATCH GT 3 de 46mm este disponibil în două versiuni, ediţia Elite, cu brăţară metalică, la preţul recomandat de vânzare de 1.499 lei şi ediţia Active, cu brăţară din elastomer, la preţul recomandat de 1.199 lei. 

HUAWEI WATCH GT 3 de 42mm este disponibil, de asemenea, în două versiuni, Elegant, cu brăţară din piele la preţul recomandat de vânzare de 1.199 lei şi cu brăţară metalică milaneză la preţul recomandat de 1.399 lei.

HUAWEI WATCH GT 3 face parte din oferta specială a companiei pentru femei, alături de căştile FreeBuds Lipstick, un cântar FatScale 3 şi o curea de ceas Easy Fit. Tot parte a campaniei de Crăciun, cei care achiziţionează ceasul din magazinul online al companiei participă la tragerile la sorţi din datele de 10, 17 şi 22 decembrie unde pot câştiga diverse premii.
 
Cei care achiziţionează oricare dintre aceste modele din magazinul online Huawei sau din reţelele de retail partenere, până pe 8 ianuarie 2022, beneficiază şi de 12 luni de protecţie gratuită a ecranului fără costuri suplimentare.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările