Gadget

articolul anterior articolul urmator

IFA 2019: Noile monitoare Phillips, prezentate la Berlin

0
9 Sep 2019 12:00:10
Autor: Andrei Brînduşescu

Vizitatorii standului Philips de la IFA 2019 (Berlin, 6-11 septembrie 2019) vor putea testa o gamă vastă de monitoare, adresate utilizatorilor de toate vârstele.

Tehnologia cu ecran tactil este o caracteristică vedetă în acest an. Toate monitoarele Philips SmoothTouch prezente la standul de la IFA includ tehnologia Projected-Capacitive (P-Cap) şi suportă până la 10 puncte de atingere pentru o experienţă de utilizare cât mai naturală.

Potrivite pentru punctele de vânzare, punctele de informare, spitale şi sectorul educaţiei, aceste monitoare versatile sunt echipate cu o serie de caracteristici pentru un plus de confort şi flexibilitate.

Protecţia avansată IP54 înseamnă că apa şi praful nu reprezintă nici o ameninţare, în timp ce numeroase opţiuni de conectare şi o ajustare lină şi simplă a unghiului de vizualizare garantează confortul şi uşurinţa de utilizare.

Orientare către productivitate:

Modelele din acest an includ funcţii pentru a spori conectivitatea (cum ar fi USB 3.1, andocarea USB-C, andocarea USB-A cu DisplayLink şi DC-out), funcţii pentru îmbunătăţirea securităţii (cum ar fi tehnologia de confidenţialitate comutabilă şi webcam-ul pop-up Windows Hello), sunt prietenoase cu mediul înconjurător şi sunt ambalate folosind materiale reciclate.

De asemenea, beneficiază de PowerSensor, LightSensor şi Switch Power Zero şi de caracteristici precum 4K UHD, tehnologia Ultra-wide color, LowBlue, EasyRead.

Jocuri la nivelul următor

Modelele prezentate la IFA vin cu numeroase funcţii de ultimă oră pentru a oferi o experienţă de gaming excelenţă şi confortabilă pentru ochi.

În plus, datorită unui parteneriat cu britanicii de la Bower & Wilkins, modelul de 55 de inci include difuzoare de înaltă performanţă ale acestora, cu trei moduri, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă audio deosebită.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii