Gadget

articolul anterior articolul urmator

IFA 2019: TP Vision lansează căştile wireless Philips PH805, cu funcţie activă de anulare a zgomotului

0
11 Sep 2019 17:14:46
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO Philips
FOTO Philips

În cadrul târgului IFA Berlin, marţi, 11 septembrie, TP Vision a lansat căştile Philips PH805 cu specificaţii high-end şi noise-cancelling (funcţie activă de anulare a zgomotului). Tehnologia Advanced Digital Active Noise Cancelling permite căştilor PH805 să anuleze zgomotul de fundal cu până la - 27db în 95% din cazuri.

Tehnologia Advanced Digital ANC integrată în căştile PH805 foloseşte patru microfoane ECM - două microfoane în interiorul căştilor şi două în exteriorul căştilor - pentru a anula zgomotul străzii, sunetele de fundal, zgomotul de maşini sau vocile umane. 

Cupele sunt dotate cu perne ergonomice din spumă moale cu memorie, care oferă, de asemenea, o anulare pasivă zgomotului. Această combinaţie de reducere a zgomotului activ şi pasiv duce la eliminarea sunetului ambiental nedorit. 

Caştile wireless Philips PH805 au atât butoane fizice uşor de utilizat, cât şi controale tactile - glisarea în sus sau în jos pe partea dreaptă controlează volumul şi funcţiile de asistent vocal de bază, în timp ce o singură atingere activează sau dezactivează ANC sau permite activarea Awareness Mode pentru a auzi mai mult în jur.

Cu ajutorul butoanelor fizice, pot fi selectate următoarele comenzi: redare, pauză, skip înainte sau înapoi, sau pot fi efectuate funcţii simple de apel.

Sunetul audio pe care îl reproduce Philips PH805 este excelent datorită difuzoarelor mari de 40 mm din neodim de înaltă calitate, capabile să ofere un sunet excelent - cu o lăţime de bandă largă acreditată de HRA de la 5Hz la 40 KHZ. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de muzică exact cum a conceput-o artistul.

PH805 este unul dintre cele mai uşoare modele din sectorul ANC wireless over-ear, cu o greutate de doar 235 grame, în timp ce un design pliabil unic şi inteligent permite căştilor să fie pliate. 

Conectivitatea wireless Bluetooth 5.0 permite utilizatorilor să se bucure de toată muzica disponibilă pe telefon, tabletă sau laptop la cea mai înaltă calitate şi fără fire. Durata de viaţă a bateriei este de 30 de ore, în timp ce încărcarea rapidă oferă două ore de autonomie în doar cinci minute de încărcare.

Caştile PH805 au, de asemenea, opţiunea unei conexiuni prin cablu şi vin cu un cablu audio pentru a permite utilizarea căştilor fără alimentarea bateriei şi pot fi conectate cu sistemele de divertisment ale companiilor aeriene.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii