Gadget

articolul anterior articolul urmator

Legrand a lansat pe plan local gama Living Now

0
17 Apr 2021 16:23:03
Autor: George-Andrei Cristescu
Legrand Living Now.
Legrand Living Now.

Legrand a lansat în România gama Living Now, sisteme de comandă inteligente care pot fi utilizate în structurile tradiţionale garantând toate funcţiile de control şi oferind un design unic.

Gama Living Now poate gestiona principalele funcţii ale sistemului electric de acasă: luminile, storurile şi energia electrică, chiar şi de la distanţă, cu ajutorul unui smartphone şi al aplicaţiei Home + Control, dar şi prin comenzile vocale, ce reprezintă o premieră în acest sector.

Realizată în colaborare cu Netatmo, Living Now este compatibilă cu cele mai populare difuzoare smart: Apple Homekit, Google Home şi cu Amazon Alexa.

Living Now este dotat cu un cadru flexibil ce asigură aderenţa la orice perete, ascunzând imperfecţiunile şi neregularităţile acestuia, prin crearea unui efect de plutire, datorită sistemului patentat de auto-centrare a tastelor.

Produsele sunt disponibile în 3 variante de culoare: alb, bej nisip şi negru, precum şi în 16 variante de finisaje din diverse materiale, cum ar fi tehnopolimeri, metal sau lemn.

Datorită funcţiilor de realitate augmentată ale aplicaţiei Living Now, multiplele combinaţii pot fi afişate direct pe peretele din casă.

Gama Living Now este realizată de BTicino în Italia, în centrul de dezvoltare, producţie şi design, Varese şi în fabrica Erba, responsabilă pentru dezvoltarea tehnologică.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările