Gadget

articolul anterior articolul urmator

Legrand lansează Tabloul Electric Inteligent pe piaţa din România

0
22 Nov 2021 14:24:01
Autor: George-Andrei Cristescu
Tablou Electric Inteligent Legrand.
Tablou Electric Inteligent Legrand.

Noile echipamente lansate de Legrand România se integrează în tabloul electric şi facilitează controlul consumatorilor alimentaţi prin circuitele electrice asociate.

Tabloul Electric Inteligent Legrand oferă soluţii pentru controlul instalaţiei electrice în orice tip de spaţiu, fie privat sau în ansambluri de locuinţe. Tabloul electric are un rol important în instalaţia electrică protejând, prin intermediul întreruptoarelor automate, circuitele electrice interioare.

Uşor de instalat şi configurat, interfaţa se integrează uşor în tabloul electric cu ajutorul modulului Netatmo Gateway. Printre caracteristicile sale, acest modul este compatibil cu toate produsele Legrand conectate cu Netatmo, făcând posibil controlul pentru întreaga locuinţă.

Prin intermediul teleruptorului conectat, utilizatorul are posibilitatea să controleze circuitele de iluminat acţionate cu butoane la nivel local sau de la distanţă, să integreze circuitele de iluminat în programe sau scenarii personalizate şi să gestioneze consumul circuitului de iluminare prin intermediul aplicaţiei Home+Control. 

O altă funcţionalitate a aplicaţiei este măsoararea şi afişarea în timp real a consumului de electricitate al utilizatorilor alimentaţi din circuitul electric asociat.

Mai mult, contactorul conectat permite utilizatorilor să controleze funcţionarea aparatelor ce au un consum ridicat de energie (boiler electric, pompă pentru piscină, încălzire electrică, priză pentru încărcarea vehicului electric etc.) de oriunde s-ar afla.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările