Gadget

articolul anterior articolul urmator

Legrand lansează pe piaţa din România gama Noul Mosaic

0
23 Jun 2021 16:46:44
Autor: George-Andrei Cristescu
Legrand, gama Noul Mosaic.
Legrand, gama Noul Mosaic.

Legrand lansează pe piaţa din România, gama Noul Mosaic, aducând noutăţi pe trei direcţii, design, noi întrerupătoare Easy Led şi soluţii de aparataj conectat, pentru monitorizarea de la distanţă a instalaţiei electrice, cu Netatmo.

Gama Mosaic este dedicată alimentării cu energie electrică în clădiri comerciale, centre comerciale, instituţii de învăţământ, spaţii sociale, instituţii medicale şi altele.

Design - uşoara asimetrie a ramei Mosaic creează dinamism şi o nouă dispersie a luminii, pentru a oferi dispozitivului un aspect contemporan.

Cu întrerupătorul Easy Led, există un singur mecanism ce poate fi utilizat în trei variante: ca întrerupător simplu, lumină de control şi indicator luminos.

Soluţiile Mosaic de distribuţie a energiei şi datelor reprezintă un sistem unic, în combinaţie cu soluţiile pentru birouri.

Prin cele 20 de funcţiuni conectate, Mosaic cu Netatmo, este posibilă gestionarea de la distanţă a spaţiului profesional sau rezidenţial, în ceea ce priveşte controlul iluminatului, al storurilor şi al dispozitivelor electrice.

Pe lângă soluţiile clasice, Mosaic aduce inovaţie în spaţiile medicale, unde igiena sporită este necesară, prin produsele realizate din materiale antimicrobiene. Acestea sunt create dintr-un material pe bază de ioni de argint, printr-o tehnologie specială, în vederea eliminării virusurilor şi bacteriilor. Eficacitatea produselor a fost testată de laboratorul COFAC, iar 99,99% dintre bacteriile testate au fost eliminate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările