Gadget

articolul anterior articolul urmator

LG anunţă purificatorul de aer pe care îl poţi purta drept mască

0
27 Aug 2020 15:30:56
Autor: Andrei Brînduşescu

Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare LG este noul produs prin care LG vrea să înlocuiască purtarea măştilor şi va fi disponibil spre sfârşitul acestui an.

Purificatorul de Aer PuriCare LG rezolvă dilema măştilor făcute în casă, de o calitate variabilă, şi a măştilor de unică folosinţă greu de găsit. El foloseşte două filtre Total Care – similare cu filtrele HEPA folosite de purificatoarele de aer casnice ale companiei.

Folosind cele mai recente descoperiri LG în domeniul purificării aerului, filtrele înlocuibile de înaltă performanţă permit purificatorului să ofere aer proaspăt şi curat, atât în casă cât şi afară.

El dispune de ventilatoarele duale şi senzorul respirator brevetat al LG şi permite utilizatorilor să respire aer curat şi filtrat; senzorul respirator detectează ciclul şi volumul respirator al purtătorului, ajustând în consecinţă ventilatoarele duale cu trei viteze. Acestea din urmă accelerează automat pentru a ajuta la inspiraţie şi încetinesc pentru a reduce rezistenţa în timpul expiraţiei, ajutând la o respiraţie fără efort.

Conceput ergonomic pe baza unor analize faciale, Purificatorul Purtabil PuriCare se potriveşte fix pe figura utilizatorului, minimizând pierderile de aer din jurul nasului şi bărbiei. Designul permite purtarea dispozitivului ore la rând. Bateria de 820mAh asigură o operare de până la opt ore în modul economic şi două ore în modul intensiv.

În plus, purificatorul vine şi cu o carcasă ce ajută la menţinerea igienei între utilizări. Echipată cu lumini UV-LED ce ucid patogenii, această carcasă unică poate chiar încărca masca şi trimite o notificare aplicaţiei mobile LG ThinQ (Android/iOS) când filtrele trebuie înlocuite pentru o performanţă mai bună. Şi, deoarece fiecare componentă a Purificatorului Purtabil PuriCare LG – de la filtre la benzile pentru urechi – este înlocuibilă şi reciclabilă, acesta constituie şi o soluţie responsabilă faţă de mediul înconjurător.

În cadrul IFA 2020, LG va prezenta o expoziţie virtuală pe tot parcursul lunii septembrie, inclusiv cele mai recente inovaţii ale sale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările