Gadget

articolul anterior articolul urmator

LG lansează în România gama de televizoare 2021: OLED, QNED Mini LED şi NanoCell

1
16 Apr 2021 14:37:48
Autor: George-Andrei Cristescu
Televizoare LG OLED 2021.
Televizoare LG OLED 2021.

LG anunţă lansarea in România a gamei de televizoare din 2021, care include noi televizoare OLED, QNED Mini LED şi NanoCell.

Noile serii oferă mai multe dimensiuni ale ecranului, de la cele de 43 de inci până la o dimensiune nouă pe piaţă din partea brandului, de 83 de inci şi un model de 88 de inci, astfel încât să existe un televizor LG pentru camerele de orice dimensiuni.

Televizoarele OLED 2021 de la LG (seriile Z1, G1, C1, B1, A1) au un design subţire, panouri auto-iluminate care produc imagini clare, realiste şi fluide. 

Toate modelele din seria G1 prezintă noua tehnologie OLED evo, care oferă o luminozitate mai bună, pentru imagini mai vii şi mai clare. 

Seria C1 oferă cele mai multe opţiuni de dimensiuni ale ecranului începând cu modelul de 48 de inci până la modelul de 83 de inci. Din gama OLED, televizoarele LG B1 şi modelele din seria A1 sunt cele mai competitive din punct de vedere al preţului.

Televizoarele QNED Mini LED sunt disponibile într-o gamă de opţiuni 8K (modelul QNED99) şi 4K (modelul QNED91), produsele utilizează tehnologia LG Quantum Dot NanoCell şi backlighting Mini LED pentru a obţine nuanţe profunde de negru, culori mai vibrante şi un contrast mai mare decât în cazul televizoarelor LCD convenţionale.

Televizorul LG QNED Mini LED dispune de HDR, datorită puterii combinate a tehnologiilor NanoCell Plus şi Quantum Dot.

Din întreaga gamă de televizoare LG din 2021, noile oferte de televizoare NanoCell oferă cel mai mare număr de opţiuni, cu o selecţie largă de modele 4K (modelele NANO91, NANO86, NANO81, NANO77, NANO75). Toate modelele dispun de tehnologia de afişare LG NanoCell, care foloseşte nanoparticule pentru a filtra impurităţile de culoare, în urma acestui proces rezultând imagini realiste.

Televizoarele din 2021 vin cu suport pentru tehnologiile Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10 PRO şi Filmmaker Mode.

Intertek – agenţia internaţională de testare a produselor – a certificat televizoarele LG OLED cu o fidelitate a culorii de 100%. Televizoarele LG OLED au certificări pentru nivel scăzut de lumină albastră din partea TÜV Rheinland şi pentru imagini fluide, flicker-free, de la Underwriters Laboratories.

Noul Game Optimizer îmbunătăţeşte experienţa de joc, aplicând automat cele mai bune setări de imagine în funcţie de tipul de joc pe care îl alege utilizatorul: first-person shooter, joc de rol sau strategie în timp real. 

Majoritatea televizoarelor de anul acesta beneficiază de cel mai recent procesor inteligent LG, (Alpha) 9 Gen 4 AI, care creşte performanţele de upscaling pentru a afişa pe display-urile la rezoluţie înaltă imagini clare şi detaliate, indiferent de calitatea lor. α9 Gen 4 optimizează şi mai mult imaginile, făcând ajustări precise în funcţie de cantitatea de lumină din fiecare scenă, genul conţinutului redat şi condiţiile ambientale din mediul de vizionare.

 LG AI Picture Pro, care recunoaşte obiectele de pe ecran şi le procesează independent pentru a aduce tridimensionalitate şi profunzime fiecărei scene. În plus, AI Sound Pro oferă utilizatorului experienţa unui sistem audio surround 5.1.2, în timp ce Auto Volume Leveling asigură un volum constant atunci când comutaţi între canale sau între aplicaţii de streaming.

Noua interfaţă webOS  6.0 oferă acces mai rapid la aplicaţii, precum şi recomandări de conţinut personalizate. Magic Remote a fost reproiectată şi dedică taste rapide pentru furnizorii de conţinut populari, permiţând utilizatorilor să ajungă la serviciile lor preferate printr-o simplă apăsare de buton.

LG oferă gratuit un serviciu premium de instalare de care cumpărătorii pot beneficia la achiziţia modelelor OLED, NanoCell sau UHD selectate.

Pentru pasionaţii de film, sport sau gaming, dar şi celor interesaţi de design interior, LG a pregătit începând cu data de 15 aprilie 2021 o campanie cu premii la achiziţia unui televizor LG OLED dintre modelele selectate.

Cele mai noi modele de televizoare LG de anul acesta vor fi disponibile în România prin magazinele de retail şi etail partenere, dar şi prin distribuitorii autorizaţi începând cu luna aprilie.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

wolf
16.04.2021, 16:10:42

S-au prostit si astia de la LG. Au renuntat si ei la decodarea DTS la fel ca Samsung. Pana si Horizon are sunet DTS...

Modifică Setările