Gadget

articolul anterior articolul urmator

LG vine cu o inovaţie: orice suprafaţă din sticlă poate fi un display

3
8 Mar 2019 17:31:12
Autor: Redacţia Adevărul

Noul LG Colour Transparent LED Film transformă orice suprafaţă de sticlă, de la vitrinele comerciale până la pereţii sediilor centrale, în display pentru imagini sau materiale video.

Conţinutul apare într-o gamă de 1,7 milioane de culori. Luminozitatea este gândită şi pentru utilizarea în interior şi în timpul nopţii, astfel încât LG Colour Transparent LED Film este potrivit în toate centrele comerciale.

Transparenţa de 73% asigură trecerea fără probleme a luminii ambientale sau a luminii direcţionate prin conţinut, acesta fiind totuşi vizibil. Atunci când afişajul este oprit, prezenţa sa pe sticlă este neobservabilă.

LG LED Film poate fi desfăşurat de-a lungul unei suprafeţe cu raza de curbură de până la 1100 mm într-o instalaţie convexă.

Ecranele au protecţie UV pentru a asigura menţinerea intensităţii culorilor chiar şi atunci când sunt instalate în ferestre orientate spre exterior. Pitch-ul de 24 mm este perfect pentru display-uri mari, menite să afişeze logo-uri sau animaţii.

Filmul se poate instala cu uşurinţă şi conţinutul poate fi redat prin intermediul playerului media sau printr-o platformă integrată.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Galeriu Crestinu
8.03.2019, 22:42:11

..adica merge si pa stekla mea de beutura....

Geo Geo
10.03.2019, 16:58:37

Sa apara insistent un mesaJ BETIVULE SI PORCULE, NUMAI BEA ATIT DE MULT !

+1 (1 vot)
Dream Pervertor
11.03.2019, 07:19:20

- Eu propun ca pe magazinul COCOR ( fost...) si UNIRII, sa se proiecteze aspecte din Zimnicea, de exemplu sau din Copsa Mica, asa ca sa vada tot romanu' cum se traieste in TOATA Romania!