Gadget

articolul anterior articolul urmator

Logitech anunţă lansarea MX Master 3 şi MX Keys, pentru computerele Mac şi tabletele Apple

0
7 Jul 2020 12:37:05
Autor: George-Andrei Cristescu
Mouse Logitech MX Master 3.
Mouse Logitech MX Master 3.

Logitech anunţă lansarea Logitech MX Master 3 şi Logitech MX Keys pentru Mac, actualizări ale gamei premium Logitech MX, pentru utilizatorii avansaţi de Mac şi tablete Apple.

Perifericele Logitech cele mai performante, mouse-ul MX Master 3 şi tastatura MX Master, sunt acum disponibile în culoarea Space Gray. Acestea au fost calibrate pentru a completa ecosistemul Apple şi pentru a ajuta milioane de creatori de conţinut digital avansaţi, care utilizează produsele Apple: computerele Mac şi tabletele iPad.

Mouse-ul Logitech MX Master 3 pentru Mac este construit pentru a oferi utilizatorilor de Mac şi iPad tehnologia de scrolling MagSpeed, care printr-o acţionare silenţioasă trece de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid. MX Master 3 are o formă confortabilă şi o zonă optimizată pentru degetul mare pentru un acces fără efort la rotiţa laterală şi butoanele programabile. Senzorul Darkfield, cu rezoluţie de 4000dpi, se adaptează pe toate suprafeţele, inclusiv sticlă, şi oferă precizie, care permite selectarea fiecărui pixel individual pentru cei care utilizează PhotoShop. Profilurile dedicate fiecărei aplicaţii optimizează fluxul pentru suita Adobe, Google Chrome, Safari şi permit opţiuni nelimitate de personalizare. Acumulatorul intern al MX Master 3 pentru Mac are o autonomie de până la 70 de zile şi poate fi încărcat în timpul utilizării.

Tastatura MX Keys pentru Mac oferă utilizatorilor cea mai bună experienţă de tastare Logitech cu butoane low profile cu layout de Mac. Cu taste cu forma concave, MX Keys oferă o experienţă de tastare superioară, răspuns tactil precis şi iluminare inteligentă. Atunci când mâna utilizatorului se apropie de tastatură aceasta ajustează automat luminozitatea în funcţie de lumina ambietală. MX Keys pentru Mac are un firmware optimizat pentru computerele Apple, vine echipată cu port de încărcare USB-C şi un cablu USB-C la ambele capete, care permite transferul rapid între MacBook, iPad şi iPhone.

Logitech MX Master 3 şi MX Keys pentru Mac sunt concepute pentru creatorii de conţinut digital şi oferă mai multă viteză şi precizie pentru utilizatorii de Mac. Produsele sunt acum optimizate pentru MacOS şi compatibile cu iPadOS, permiţând utilizatorilor să treacă rapid de la un dispozitiv Apple la altul.

Logitech MX Master 3 şi Logitech MX Keys pentru Mac vor fi disponibile pe Logitech.com şi în magazinele partenerilor începând cu luna august. Preţul recomandat pentru MX Master 3 pentru Mac este de 519 lei, la fel si pentru pentru MX Keys pentru Mac 519 lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările