Gadget

articolul anterior articolul urmator

Logitech lansează Signature M650, mouse wireless de business

0
11 Jan 2022 13:42:50
Autor: George-Andrei Cristescu
Mouse Logitech Signature M650.
Mouse Logitech Signature M650.

Logitech a lansat marţi, 11 ianuarie, Signature M650 for Business, un nou mouse wireless disponibil în două dimensiuni şi cu opţiune pentru stângaci.

Logitech Signature M650 este prevăzut cu rotiţă de scroll SmartWheel, click-urile sunt silenţioase iar designul sculptat face ca lucrul cu el să fie rapid.

Noul mouse wireless este disponibil în două variante de mărime -  Signature M650 şi Signature M650 L. Ambele dispun de tehnologia SilentTouch, prin care zgomotul click-urilor este redus cu 90%, funcţie necesară mai ales în timpul unui apel video.

Logitech Signature M650 are o conexiune wireless puternică şi de o baterie care durează până la doi ani.

Noul mouse este prevăzut cu opţiune pentru persoanele stângace. Are un design sculptat, cu o zonă moale pentru poziţionarea degetului mare şi prindere laterală din cauciuc. Ai posibilitatea de a personaliza butoanele laterale pentru comenzi rapide cu ajutorul Logitech Options+.

Signature M650 este disponibil în culorile off-white, graphite şi rose. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, macOs, Linux, Chrome OS, ipadOS şi Android. Se conectează prin funcţia Bluetooth R Low Energy sau prin receptorul Logi Bolt USB.

O parte din componentele din plastic ale modelului Signature M650 sunt fabricate din plastic reciclat post-consumator (PCR) - în proporţie de 64% la modelul de culoare graphite, 26% pentru cel off-white şi 26% pentru modelul culoare rose.

Signature M650, în cele două variante de mărime, este disponibil pe Logitech.com şi la partenerii din întreaga lume, începând din ianuarie 2022.

În România va putea fi achiziţionat de la partenerii Logitech la preţul recomandat de  229.9 lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările