Gadget

articolul anterior articolul urmator

Logitech lansează tastatură mecanică POP şi mouse-ul POP, periferice colorate

0
21 Jan 2022 12:54:31
Autor: George-Andrei Cristescu
Tastatura mecanică Logitech POP şi mouse-ul Logitech POP.
Tastatura mecanică Logitech POP şi mouse-ul Logitech POP.

Logitech lansează tastatura POP şi mouse-ul POP, cele mai noi produse Studio Series care vin cu un plus de personalitate şi culori vibrante.

Tastatura POP este prevăzută cu opt taste emoji interschimbabile, 4 dintre ele fiind deja montate pe tastatură. Tastele emoji pot fi setate cu expresiile tale favorit folosind software-ul Logitech Options, disponibil pe PC sau Mac. Mouse-ul POP este prevăzut şi cu un buton central care deschide meniul de emoji şi poate fi setat pentru a-l accesa dintr-o singură apăsare.

Cu un aer retro, tastatura POP este o tastatură mecanică care beneficiază de funcţii de ultimă generaţie. Este prevăzută cu 12 noi shortcut-uri FN printre care şi Snip Screen, Mute Mic si Media Keys pentru a facilita metodele de lucru moderne

Mouse-ul POP poate fi purtat cu uşurinţă în geanta sau buzunar atunci când lucrezi în deplasare şi te ajută să rămâi productiv cu ajutorul Smartwheel, rotiţa care trece automat de pe modul high-precision pe speed scroll. Cu un design neted mouse-ul POP se mulează pe forma palmei tale. Este disponibil în mai multe variante de culori vibrante.

Ambele produse pot fi conectate simultan la 3 device-uri diferite prin Bluetooth sau prin receiver-ul wireless Logi Bolt. De asemenea, produsele sunt durabile, cu baterii care au durată de viaţă îndelungată.

Tastatura POP si mouse-ul POP sunt cele mai noi din gama Logitech Studio Series. Aceasta include şi mouse-ul Pebble, K580 şi tastaturile K380. Tastatura POP funcţioneaza cu sistemele macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS şi Android, iar mouse-ul POP cu Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS şi Linux.

Tastatura POP si mouse-ul POP vor fi disponibile începând cu luna ianuarie pe site-ul Logitech şi la parteneri locali. Preţul recomandat pentru tastatura POP este de 489 lei, iar preţul pentru mouse-ul POP 199 lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările