Gadget

articolul anterior articolul urmator

MMD lansează monitorul Philips 242B1V cu funcţia Privacy Mode

0
2 Jun 2020 11:45:03
Autor: George-Andrei Cristescu
Monitor Philips 242B1V.
Monitor Philips 242B1V.

MMD anunţă noul monitor Philips 242B1V de 24 de inci (60,5 cm). Proiectat pentru profesionişti, monitorul are rolul de a îmbunătăţi productivitatea utilizatorului, protejând totodată datele şi conţinutul cu caracter confidenţial.

Acest nou model beneficiază de o rezoluţie FullHD (1920 x 1080), tehnologia SmartImage şi tehnologie IPS pentru o gamă largă de culori şi unghiuri largi de vizualizare (178 ° / 178), atat timp cât Philips Privacy Mode nu este activat. 

Philips 242B1V are un mod de confidenţialitate uşor de activat, ascunzând conţinutul afişat pe ecranul persoanelor din jurul biroului şi al spaţiilor de lucru. Această nouă funcţie este concepută special pentru acele companii şi profesionişti care se ocupă de date sensibile sau confidenţiale. Tehnologia Philips Privacy Mode oferă o soluţie integrată pentru protejarea datelor cu caracter confidenţial, eliminând dificultatea de utilizare a protectoarelor de ecran clasice. 

Prin simpla apăsare a unui buton, ecranul devine întunecat şi foarte greu vizibil, micşorănd considerabil unghiul de vizualizare, imaginile fiind clare doar privite perfect din faţa monitorului. Datorită introducerii în modul Philips Privacy Mode, doar utilizatorul aflat direct în faţa monitorului va putut citi conţinut de pe ecran, beneficiind de un mediu de lucru mai sigur.

Ecranul este echipat cu modul Easy Read ce garantează o experienţă de lectură asemănătoare hârtiei şi SmartErgoBase, un suport reglabil în înălţime, pivotant şi cu posibilitatea de a fi înclinat. Philips 242B1V include, de asemenea, modul LowBlue, care reduce lumina dăunătoare pentru undele scurte şi tehnologia FlickerFree care elimină pâlpâirea pentru o vizualizare mai confortabilă.

Philips 242B1V are trei caracteristici principale care ajută la economisirea energiei electrice: LightSensor, Power Sensor şi SmartImage. LightSensor-ul setează automat luminozitatea pentru un consum minim de energie. Power Sensor-ul încorporat detectează prezenţa utilizatorului şi ajustează automat luminozitatea monitorului, reducându-se atunci când utilizatorul se îndepărtează din faţa calculatorului pentru o reducere a costurilor de energie electrică până la 70%.

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips care optimizează performanţa monitorului, iar pe baza conţinutului afişat, SmartImage adaptează contrastul, saturaţia culorilor şi claritatea imaginilor.

Philips 242B1V este eficient din punct de vedere energetic şi respectă standardele şi multiple certificările de mediu, inclusiv EnergyStar 8.0, EPEAT şi RoHS.

Monitorul Philips 242B1V va fi disponibil de la jumătatea lunii iunie 2020 la un preţ recomandat  de 2175 lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii