Gadget

articolul anterior articolul urmator

Oral-B lansează noua periuţă de dinţi electrică cu tehnologia  iO

0
20 Sep 2021 16:12:19
Autor: George-Andrei Cristescu
Periuţă de dinţi electrică Oral-B iO.
Periuţă de dinţi electrică Oral-B iO.

Oral-B lansează Oral-B iO, noua periuţă de dinţi electrică, un produs care aduce o serie de inovaţii unice atât la nivel de design cât şi din punct de vedere al funcţiilor.

Cu un design inspirat din estetica tech futuristă şi funcţii revoluţionare precum acţionarea magnetică liniară şi capătul de perie reproiectat, inspirat din instrumentele medicului stomatolog, noul device oferă o experienţă de curăţare orală superioară.

Oral-B iO este concepută cu micro-vibraţii blânde, care oferă o experienţă diferită de orice periaj, din interior spre exterior. 

Noul nivel de curăţare introdus de iO clean este o premieră pentru tehnologia de periere, fiind urmarea a peste şase ani de cercetare, dedicaţi de profesionişti din întreaga lume în domeniul stomatologiei, în încercarea de a descoperi o experienţă originală de periere.

Funcţii ale periuţei electrice Oral-B iO :

• Afişajul interactiv permite navigarea uşoară prin caracteristicile periuţei şi personalizare: saluturi, alegerea modurilor de periere, setări de limbă şi memento-uri pentru a schimba capătul periuţei.

• Protecţie superioară a gingiilor - Senzorul inteligent de presiune ghidează utilizatorii să aplice o presiune optimă de curăţare. Senzorul avertizează asupra suprapresiunii cu o lumină roşie şi indică prin culoarea verde când utilizatorii aplică presiunea optimă de curăţare, maximizând eficacitatea capătului de perie rotund iconic Oral-B iO, inspirat din instrumentele dentistului.

• Încărcătorul magnetic oferă o încărcare completă rapidă în doar trei ore. Afişajul periuţei oferă un indicator uşor de citit al puterii bateriei.

• Noua aplicaţie Oral-B oferă grafică 3D şi tehnologia AI Brushing Recognition cu inteligenţă artificială, recunoaşte toate zonele din cavitatea bucală, îndrumând utilizatorii spre finalizarea zonei de periere 100%. Oral-B iO are o interfaţă de utilizator simplă şi intuitivă care ghidează consumatorii printr-o sesiune de periaj de două minute cu urmărire 3D a dinţilor pentru a asigura de fiecare dată o senzaţie de curăţenie profesională.

• Cronometrul vizual oferă îndrumări personalizate utilizatorilor pentru a ajunge la cea mai bună curăţare de până acum. Cronometrul urmăreşte durata fiecărei sesiuni de periere, astfel încât utilizatorii să ştie când au periat două minute recomandate de medicul dentist. Pictogramele Smiley de pe ecran le permit utilizatorilor să ştie dacă şi-au atins obiectivul.

Noua periuţă Oral-B iO este disponibilă pentru cumpărare online pe eMAG (începând cu 17 septembrie) şi în magazinele Altex şi MediaGalaxy ( începând cu 18 septembrie).

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările