Gadget

articolul anterior articolul urmator

Pentru prima oară, procesoare cu 8 nuclee vor fi disponibile pe MacBook Pro

0
22 May 2019 12:37:31
Autor: Andrei Brînduşescu

Apple îşi actualizează laptopurile de cu specificaţii noi pentru modelele de MacBook Pro de 15 şi 13 inci, pe care aduce procesoare Intel mai rapide şi o tastatură îmbunătăţită.

Cele mai mari schimbări vor putea fi observate pe modelul de 15 inci, care primeşte procesoare Intel de a noua generaţie. Modelul de bază va veni acum cu un procesor i7 cu 6 nuclee, şi viteză de 2.6 GHz, care poate ajunge până la 4.5GHz în turbo boost.  
 
Următoarea configuraţie vine cu primul procesor i9 cu 8 nuclee de pe un MacBook, cu viteză de 2.3GHz, care poate atinge 4.8GHz în turbo boost. Varianta de top a lui MacBook Pro oferă o configuraţie de tip custom, cu un i9 care poate ajunge la 5GHz în turbo boost. 
 
Şi modelele de 13 inci vor avea parte de câteva modificări la nivelul procesorului. Cel de bază va veni cu un procesor quad-core i5 de a opta generaţie, care poate ajunge până la 4.1GHz, în timp ce configuraţia de top va oferi un i7 quad-core cu viteze de până la 4.7GHz. 
 
Cealaltă schimbare majoră vine la nivelul tastaturii, arată cei de la The Verge. Apple va construi o parte din mecanismul acesteia cu un nou material, pentru a reduce problemele întâmpinate de utilizatori. Designul tastaturii va rămâne însă acelaşi ca cel de pe versiunile din 2018 de MacBook Pro şi Macbook Air.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii