Gadget

articolul anterior articolul urmator

Philips anunţă lansarea monitorului curbat Philips UltraWide VA LCD 346B1C pentru aplicaţii office şi gaming

1
18 Oct 2019 09:34:51
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO Philips
FOTO Philips

MMD, partener pentru monitoarele Philips, anunţă lansarea monitorului curbat Philips UltraWide VA LCD 346B1C cu USB-C.

Philips 346B1C este o soluţie pentru profesioniştii care lucrează în sectorul financiar, bancar şi în alte sectoare B2B. Proiectat pentru a maximiza productivitatea la locul de muncă, acest model oferă imagini CrystalClear într-un afişaj VA, port USB-C încorporat şi o serie de caracteristici care asigură confort ergonomic şi protejează mediul înconjurător.

Philips 346B1C este echipat cu mai multe tehnologii de înaltă performanţă, fiind echipat cu un panel CrystalClear, UltraWide QHD de 3440 x 1440 de pixeli. Formatul de 21: 9 oferă posibilităţi pentru: analiza de documente side-by-side, vizualizare a tabelelor XXL etc. În plus, functia split-screen pe mai multe dispozitive este posibilă datorită tehnologiei MultiView care permite utilizatorilor să lucreze simultan pe mai multe dispozitive, cum ar fi un notebook şi un computer, folosind un comutator KVM integrat pentru funcţia Multi-Client, care permite utilizatorului să controleze două PC-uri separate, folosind o singură configuraţie monitor-tastatură-mouse. Şi pentru cei care doresc să se joace, acest monitor oferă, de asemenea, tehnologia Adaptive-Sync, timp de răspuns rapid şi un gameplay fluid.

Monitorul include un port USB-C, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot profită de o serie întreagă de funcţionalităţi convenabile, cum ar fi conectarea uşoară cu un singur cablu şi posibilitatea de a conecta un notebook la monitor pentru a se bucura de o imagine de înalta calitate şi transfer de date super rapid în timp ce notebook-ul se încarcă.

Tehnologia flicker-free şi LowBlue Mode promit o vizualizare mai bună în timpul lucrului, modul EasyRead oferă o experienţă plăcută de lectură asemănătoare hârtiei, un pivotant de 180 °, basculant, reglabil pe înălţime şi montura VESA asigură un confort optim iar senzorul pentru economisire a energiei detectează şi se adaptează la prezenţa umană, reducând astfel costurile de energie cu până la 80%. Monitorul este ecologic, produs fără mercur şi plumb, cu rating-ul EnergyStar 7.0, certificat RoHS şi TCO, şi ambalat în material reciclabil 100%.

Monitorul Philips 346B1C va fi disponibil din noiembrie 2019, cu un preţ recomandat de producător de 2789 Lei.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
18.10.2019, 22:48:35

....au scos si ECRANUL CILINDRIC....stai in interior si-ti invarte capul ca margica.........