Gadget

articolul anterior articolul urmator

Philips lansează patru noi modele de căşti wireless pentru sport. Când vor fi acestea disponibile şi ce specificaţii au

1
30 Jan 2021 14:22:08
Autor: Andrei Brînduşescu

Noile căşti vin în trei stiluri diferite - neckband (în jurul gâtului), on-ear şi true wireless, şi vor avea bineînţeles rezistenţă garantată la praf şi transpiraţie.

Căşti in-ear Sport TWS Philips A7306.

Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Modelul true wireless vine cu un monitor de ritm cardiac încorporat, compatibil cu majoritatea aplicaţiilor populare de fitness, pentru ca utilizatorul să cunoască mai multe informaţii în timpul antrenamentului.

A7036 au un design ermetic, rezistent la praf şi transpiraţie. Igiena fiind o prioritate majoră pentru majoritatea utilizatorilor, căştile A7036 pot fi curăţate în mai puţin de 20 de secunde datorită funcţiei automate de curăţare cu lumină UV integrată în carcasa de încărcare.

Căştile pot oferi 6 ore de redare la o singură încărcare şi încă 18 ore în plus cu ajutorul carcasei. Încărcarea este rapidă, 15 minute de încărcare oferind o oră de redare - încărcarea completă durează două ore. Este integrat şi un mod Awareness, care le permite utilizatorilor să audă ce se întâmplă în jur printr-o atingere a căştilor.

Difuzoarele au 9mm şi oferă izolare pasivă a zgomotului, fiind dotate şi cu două microfoane încorporate în fiecare cască. Nu lipseşte compatibilitatea cu Google Assistant şi Siri, iar în cutie se află şi trei capişoane interschimbabile pentru o potrivire mai bună.

Philips A4216 - Căşti sport wireless.

Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021

Dispun de cupe cu un design robust şi anulare pasivă a zgomotului de fundal şi difuzoare mari de 40 mm, care oferă un sunet detaliat, cu reproducere profundă a basului.

Căştile A4216 sunt ergonomice, dispunând de inserţii din spumă de memorie cu un gel de răcire special pentru sesiuni de intensitate ridicată, toate acoperite cu un material textil foarte uşor de spălat.

Autonomia de 25 de ore şi încărcarea rapidă (15 minute pentru două ore de redare) asigură căştilor A4216 posibilitatea să fie întotdeauna gata de utilizare chiar şi pentru cele mai extinse antrenamente. Vin cu rezistenţă IP55 la apă, praf şi transpiraţie şi conectivitate Bluetooth 5.0.

Philips A3206

Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Philips A3206 sunt concepute pentru sportivi şi hikeri, fiind rezistente la apă, compatibile cu asistenţii vocali Google şi Apple şi având o autonomie de 10 ore.

Posibilitatea de a alege dintre trei vârfuri cu aripi confortabile şi trei cârlige pentru urechi asigură o potrivire perfectă, în timp ce cablul reflectorizant cu kevlar oferă o siguranţă în timpul activităţilor sportive pe timp de noapte.

Căştile vin cu difuzoare de neodim de 13,6mm, buton dedicat pentru asistentul inteligent şi încărcare pe USB-C. În cutie se va găsi şi o telecomandă cu trei butoane, pentru controlul luminozităţii cablului reflectorizant cu kevlar.

Philips A6606 - Căşti sportive cu conducţie osoasă.

Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Spre deosebire de căştile tradiţionale bazate pe difuzoare, modelul wireless A6606 utilizează tehnologia de conducţie osoasă, transmiţând vibraţii sonore către ureche prin pomeţii utilizatorului, permiţându-le să se bucure de muzică de înaltă calitate, în timp ce urechile lor rămân libere să audă sunete de fundal, în special în medii aglomerate.

A6606 utilizează o structură din titan armat foarte uşor, proiectată pentru a se potrivi perfect sub o cască de ciclism, iar ca o caracteristică de siguranţă suplimentară, căştile includ o lumină LED cu vizibilitate ridicată care poate fi controlată prin intermediul aplicaţiei Philips Headphones App.

Căştile au autonomie de 9 ore cu o singură încărcare, şi beneficiază de încărcare rapidă - 15 minute de încărcare pentru o oră de redare. Sunt impermeabile şi rezistente la praf şi transpiraţie, şi vin cu o borsetă de transport pentru stocare. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
30.01.2021, 14:58:44

Sunt bune și pentru făcut " dragoste " ? 6 ore mi se pare cam puțin ... Monitorul de ritm cardiac sună ...fain !

-5 (5 voturi)
Modifică Setările