Gadget

articolul anterior articolul urmator

Philips lansează noua gamă de televizoare Performance Series 8807

0
28 Jan 2022 12:24:23
Autor: George-Andrei Cristescu
Televizor Philips 8807 Ambilight.
Televizor Philips 8807 Ambilight.

Philips TV a prezentat ieri, 27 ianuarie,  noul televizor Philips 8807 Ambilight şi noul soundbar Philips B8507 3.1 Dolby Atmos.

Lansarea noului televizor şi a soundbar-ului Philips fac parte din seria „The One”.

Seria Philips Performance va fi disponibilă într-o gamă largă de diagonale, care va include cel mai mare televizor Philips de până acum, odată cu introducerea unei versiuni de 86 inci. Indiferent de dimensiunea ecranului selectată, calitatea  imaginii este susţinută de combinaţia dintre procesorul de imagine Philips P5, de a 5-a generaţie, şi panoul LCD de 120 Hz cu o gamă largă de culori. Suportul HDR include compatibilitatea HLG, Dolby Vision şi HDR10+.

Televizorele Philips au un design minimalist şi elegant, cu o ramă argintie super-subţire pe părţile laterale şi pe partea superioară ce permite o conexiune mai directă la sistemul Ambilight pe trei laturi pentru a asigura o experienţă de vizionare cu adevărat captivantă.

Marginea inferioară a televizorului are o ramă argintie foarte îngustă pentru a completa suportul central subţire, pentru dimensiunile ecranului de la 43” la 65”, în timp ce modelele de 77” şi 86” au picioare individuale cu un finisaj argintiu.

Performanţa pentru gameri este, de asemenea, posibilă datorită includerii HDMI 2.1, inclusiv: e-ARC, suport VRR pentru 4K de la 48Hz la 120Hz la o lăţime de bandă completă de 48Gbps, plus compatibilitatea FreeSync Premium şi modul Auto-Low-Latency.

Timpul de răspuns este de 9 ms, în timp ce o nouă bară pentru jocuri video pe ecran oferă acces la setările de imagine şi sunet printr-un meniu care permite verificarea sau ajustarea a setărilor jocului din mers. Jucătorii pot activa Variable Refresh Rate şi AMD FreeSync. Pe parte de sunet televizorul e dotat cu difuzoarelor duble cu o puterea totală de 20 W.

Caracteristici pe scurt pentru modelul Performance Series 2022:

o televizorul Philips 8807 aduce o calitate ridicata a imaginii prin combinaţia dintre procesorul de imagine din a 5-a generaţie P5 cu un panou LCD WCG de 120 Hz ;

o potrivit pentru jucătorii pe consolă cu HDMI 2.1 E-Arc, suportă VRR 4K 120Hz plus compatibilitate Freesync Premium;

o noua funcţie Game Bar pe ecran;

o sistem audio cu Dolby Atmos;

o sistemul audio al televizorului poate acţiona ca un sistem audio dedicat datorită tehnologiei DTS-Play-Fi ce permite construirea uşoară a sistemului AV wireless;

o disponibil în dimensiuni de ecran de 43”, 50” 55” 65”, 75” plus – pentru prima dată în gama de televizoare Philips – un model de 86”.

Televizorul face parte din sistemul Philips Home Wireless (posibil datorită tehnologiei DTS Play-fi). În timp ce soundbar-ul The One B8507 constituie un upgrade audio, sistemul Philips Home Wireless oferă utilizatorului flexibilitatea de a alege combinaţia de produse care se potriveşte cel mai mult nevoilor lui şi chiar de a adăuga produse suplimentare ulterior.

O pereche de difuzoare ar adăuga un sunet stereo potrivit pentru muzică, oferind mai mult impact şi filmelor. O nouă actualizare pentru 2022 oferă opţiunea de a permite televizorului Philips să devină un canal central dedicat şi prin adăugarea de difuzoare suplimentare în faţă şi în spate plus un subwoofer wireless.

Soundbar-ul B8507 va fi disponibil începând din luna august la un preţ estimativ de 2200 lei.

Noile televizoare Philips 8807 vor fi disponibile începând din luna iunie pe piaţa din România începând de la un preţ estimativ de 3499 lei pentru varianta de 43” până la 7699 lei pentru varianta de 75”. Modelul cu un ecran de 86”, al televizorului 8807 va avea un preţ estimativ de 14999 lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările