Gadget

articolul anterior articolul urmator

Phonetastic GSM a devenit distribuitor oficial pentru smartwatch-urile Huami Amazfit pe piaţa din România

0
4 Jun 2020 14:59:21
Autor: George-Andrei Cristescu

Phonetastic GSM, companie implicată în distribuirea de telefoane, tablete, accesorii GSM şi gadget-uri, a devenit distribuitor oficial pe piaţa autohtonă, pentru smartwatch-urile Amazfit, produse de Huami Corporation.

Potrivit Phonetastic GSM, la nivelul pieţei locale, în 2019 au fost vândute peste 350.000 de brăţări fitness şi ceasurile inteligente
Conform observaţiilor Phonetastic GSM, de la declanşarea pandemiei COVID-19, produsele de acest tip care aparţin unor branduri mai puţin consacrate şi mai accesibile ca preţ, denumite produse de brand B, au înregistrat creşteri importante. 
Printre caracteristicile ceasurilor inteligente Amazfit se numără: compatibilitatea completă cu sisteme iOS şi Android, sistem de operare Amazfit OS, cadran Amoled de 43/47 mm, monitorizarea unor parametri precum viteza şi cadenţa alergării, distanţa parcursă, timpul, ritmul cardiac, caloriile consumate, altitudinea la care te afli etc., sincronizare prin Bluetooth şi suport GPS, primirea notificărilor de pe telefon prin intermediul afişajului permanent etc. Datele care rulează pe ecran pot fi sincronizate prin aplicaţia Strava. 
Din luna iunie, Phonetastic GSM va începe distribuţia întregii game de ceasuri inteligente Amazfit, care cuprinde aproape toate versiunile de culoare şi specificaţii, inclusiv variantele cu certificare militară sau cu aliaj din titan sau zirconiu, rezistente la apă. Produsele vor fi comercializate pe piaţa locală atât prin intermediul partenerilor Phonetastic GSM, cât şi a companiilor care vor fi interesate de încheierea unui contract de distribuţie. 
 

Huami Corporation, producătorul Amazfit, este o companie fondată în 2013, în China, şi listată la Bursa din New York. Compania are peste 1.100 de angajaţi în birourile din Beijing, Hefei, Shenzhen, Shanghai, Nanjing şi Silicon Valley. Produse din gama Amazfit au fost distinse de-a lungul timpului cu premii prestigioase în industrie, printre care: Red Dot Design, în perioada 2017 - 2019.

În prezent, această marcă este comercializată în peste 70 de ţări şi au fost vândute mai mult de 100 milioane de unităţi de la lansarea sa, în septembrie 2015.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii