Gadget

articolul anterior articolul urmator

PIC, camera flexibilă care poate merge cu tine peste tot

0
24 Apr 2015 14:16:04
Autor: Cezara Palade
PIC are un design atrăgător
PIC are un design atrăgător

Camera flexibilă PIC a pornit de la ideea că toată lumea trebuie să poată folosi o cameră cu uşurinţă şi să o poată transporta peste tot, pentru imortalizarea celor mai interesante momente din viaţa de zi cu zi.

Camera este flexibilă datorită materialului din care este confecţionată, răşina de poliamidă, şi poate fi transportată în jurul gâtului, piciorului, mâinii şi chiar în jurul bicicletei sau al zgardei de la gâtul animalului de companie.

PIC este rezistentă la apă adâncă de până la un metru, unde poate înregistra 30 de minute. Are autonomie de o oră, rezoluţie de 5 megapixeli şi memoria internă de 16GB.

Mai mult, PIC are un design atrăgător, vine în cinci culori şi şapte caractere personalizate, iar, în viitor, creatorii speră să obţină contracte cu companiile de animaţie, pentru a putea scoate pe piaţă modele precum Mickey Mouse şi Batman.

De asemenea, camera poate fi conectată la smartphone prin Bluetooth, iar pe ecranul acestuia utilizatorul va putea vedea imaginile transmise de cameră de la distanţă.

Pe platforma de strângere de fonduri Indiegogo, produsul a depăşit cu 754% obiectivul stabilit în numai patru zile, urmând să fie livrat începând cu 15 septembrie 2015.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările