Gadget

articolul anterior articolul urmator

Prestigio anunţă lansarea primelor baterii externe pe bază de grafen din Europa

0
4 Dec 2020 15:10:19
Autor: Andrei Brînduşescu

Prestigio anunţă lansarea noilor sale baterii externe: primele din Europa care utilizează grafenul, unul dintre cele mai promiţătoare materiale din electronica modernă.

Tehnologia pe bază de grafen protejează dispozitivele împotriva supraîncălzirii şi extinde durata de viaţă de trei ori, în comparaţie cu bateriile externe clasice. Ambele modele din serie, Graphene PD 10.000 mAh şi Graphene PD Pro 20.000 mAh, sunt fabricate din metal premium şi sticlă securizată şi sunt dotate cu huse din piele naturală.

Bateriile externe Prestigio sunt unice prin faptul că sunt pe bază de grafen, un material care are conductivitate termică şi mobilitate electronică extraordinare şi este şi sigur pentru mediu. Acest lucru înseamnă că dispozitivele pot rezista la temperaturi ridicate şi se pot conecta la tensiuni mai mari (prin urmare, se încarcă de câteva ori mai repede decât alte baterii).

Mai precis, modelul Graphene PD 10.000 mAh necesită 50 de minute pentru a trece de la 0% la 100% (folosind încărcătorul de 60 de waţi furnizat), în timp ce modelul Graphene PD Pro 20.000 mAh se încarcă în 100 de minute.

Ambele modele au porturi de tip C şi USB 3.0, care permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive - tablete, smartphone-uri, căşti, boxe portabile şi multe altele. În plus faţă de viteza de încărcare, utilizatorii seriei vor beneficia şi de încărcare wireless cu o capacitate de 10 waţi şi compatibilitate universală cu orice dispozitiv Qi.

Bateriile externe pe bază de grafen au, de asemenea, un sistem de încărcare sigură, pe mai multe niveluri, care este conform cu toate standardele internaţionale.

Noile modele Graphene PD utilizează sunt realizate din metal şi sticlă securizată. Exteriorul include un afişaj cu informaţii despre nivelul actual de încărcare şi durata de viaţă rămasă a bateriei. Ca bonus, dar şi protecţie suplimentară, dispozitivele vin cu o carcasă din piele naturală.

Bateriile sunt disponibile in două variante: Graphene PD 10.000 mAh şi Graphene PD Pro 20.000 mAh şi sunt distribuite de ASBIS Romania, iar acestea se pot găsi în eMAG, Flanco şi alte magazine de specialitate. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările