Gadget

articolul anterior articolul urmator

Primul PetTech Accelerator din EMEA este deschis aplicaţiilor

0
6 Mar 2021 11:59:44
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

PURINA, parte din grupul Nestle, susţine dezvoltarea start-up-urilor de îngrijire a animalelor de companie, care utilizează ştiinţa şi tehnologia, prin programul Unleashed by PURINA.

Programul dezvoltat pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, a fost conceput pentru a permite colaborarea dintre experţii din industrie şi antreprenori cu scopul de a găsi următorul produs sau serviciu care să contribuie la bunăstarea animalelor de companie.

În timpul programului care durează 6 luni, antreprenorii şi angajaţii PURINA vor lucra împreună pentru a atinge obiectivele de accelerare pe care le-au stabilit împreună. Unleashed va oferi, de asemenea, câştigătorilor acces la resurse de formare, învăţare şi oportunităţi în cadrul reţelei Nestlé. Unleashed oferă sprijin financiar pentru proiectele înscrise de până la 46.000 EUR.

Prima ediţie, Unleashed din 2020, a reunit şase câştigători, iar fondatorii acestor start-up-uri au văzut un impact real asupra afacerii lor şi multe noi oportunităţi ca urmare a acestei colaborări.

Cu Unleashed, până la şase start-up-uri câştigătoare vor beneficia de sprijinul unei echipe PURINA multidisciplinare care oferă expertiza necesară dezvoltării lor.

Pentru a aplica, cei interesaţi trebuie să acceseze www.unleashedbypurina.com pentru a trimite cererea de înscriere.

Calendar:

- 31 martie 2021: termen limită aplicaţii;

- 24 iunie 2021: desemnarea câştigătorilor;

- 25 iunie - 2 decembrie 2021: desfăşurarea programului Unleashed.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările