Gadget

articolul anterior articolul urmator

Procesoarele AMD Ryzen Embedded, incluse in Mini PC-uri de mare performanţă

0
6 Dec 2019 17:31:13
Autor: Adrian Pogîngeanu

AMD a anunţat că procesoarele Ryzen Embedded V1000 şi R1000 vor sta la baza unui ecosistem deschis, pus la dispoziţia producătorilor pentru ca aceştia să dezvolte şi să personalizeze Mini PC-uri de performanţă ridicată pentru industriile media şi enterprise.

Printre primii producători care vor comercializa Mini PC-uri cu Ryzen Embedded se numără:
  • ASRock Industrial vrea, cu ajutorul sistemelor 4X4 BOX – R1000V şi 4X4 BOX – V1000M, să livreze performanţă de top la costuri reduse pentru aplicaţii industriale, business şi home entertainment.
  • EEPD cu familiile de produse Mini PC SBC PROFIVE – NUCV şi SBC PROFIVE - NUCR, care sunt caracterizate prin performanţă de top la dimensiuni extrem de reduse.
  • OnLogic cu ML100G-40 şi MC510-40, care sunt primele sisteme de dimensiuni reduse, bazate pe AMD, care se compară cu produsele rugged, industriale, produse de companie.
  • Simply NUC cu sistemele Sequoia V8 şi Sequoia V6, Mini PC-uri rugged care sunt construite pentru a pune în funcţiune display-urile de digital signage sau terminalele electronice de plată.
 
Aceste noi Mini PC-uri au acces la un ecosistem de procesoare embedded deja existent, care suportă fără probleme standardele open software punând la dispoziţia producătorilor capacitatea de a crea platforme, unice, personalizabile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările