Gadget

articolul anterior articolul urmator

QNAP şi CAYIN lansează aplicaţia CMS Station pentru o reţea de afişaj digital pe o platformă NAS

0
14 Jan 2020 07:23:48
Autor: Adrian Pogîngeanu
CAYIN CMS Station
CAYIN CMS Station

QNAP şi CAYIN Technology colaborează pentru a furniza prin serverul NAS noua soluţie inteligentă CAYIN CMS Station pentru o reţea de afişaj digital.

Aplicaţia integrează serverul de administrare a conţinutului (CMS) CAYIN Digital Signage într-un NAS QNAP, permiţându-le utilizatorilor să administreze simultan până la 4.000 de playere CAYIN SMP şi grupuri de playere pentru sincronizarea listelor de redare şi a conţinutului. Totodată, oferă opţiuni de programare flexibilă incluzând redarea o singură dată, zilnică, săptămânală, lunară sau anuală. Utilizatorii pot instala CAYIN CMS Station pe serverul QNAP NAS, descărcând-o din magazinul QTS App Center.

Noua soluţie îmbunătăţeşte considerabil eficienţa implementării şi managementul unei reţele de afişaj la scară largă. Configuraţiile, datele şi conţinutul pentru afişajul digital sunt securizate prin tehnologia QNAP RAID. Mai mult, CAYIN CMS Station suportă redundanţă pentru a furniza servicii neîntrerupte şi pentru a depăşi eventuale erori.

Utilizatorii de aplicaţii audio şi video în timp real le pot integra într-o singură platformă, făcând din serverul NAS de la QNAP o platformă orientată către servicii pentru îmbunătăţirea utilizării serverului, pentru back-up şi un management eficient.

Instalând CAYIN CMS Station pe QNAP NAS, integratorii de sistem pot utiliza serverul pentru a construi un mediu SaaS pentru proiecte de afişaj la scară largă sau ca un serviciu local pentru aplicaţii specifice cu licenţiere flexibilă. Licenţa flexibilă CAYIN CMS Station le oferă utilizatorilor opţiuni de abonament anual sau licenţă pe viaţă, pentru a satisface nevoile afacerilor dinamice. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările