Gadget

articolul anterior articolul urmator

QNAP lansează QVR Face, o aplicaţie de recunoaştere facială ce rulează pe NAS

2
25 Feb 2020 21:21:42
Autor: Adrian Pogîngeanu
Captură din aplicaţia QVR Face
Captură din aplicaţia QVR Face

QNAP a lansat QVR Face, o soluţie inteligentă de recunoaştere facială, care rulează pe serverele NAS, integrând o tehnologie avansată AI pentru prelucrarea imaginilor.

Aplicaţia QVR Face pentru serverul NAS integrează camerele cu streaming RTSP şi sistemele terţe prin API, permiţându-le utilizatorilor să construiască cu uşurinţă un sistem de recunoaşterea facială la costuri optime. Soluţia a fost dezvoltată pentru birouri, comunităţi rezidenţiale, instituţii de cercetare şi magazine.

QVR Face dispune de funcţii de analiză video în timp real a oricărui flux video RTSP de la camerele IP sau a înregistrărilor salvate pe NAS. Analiza video furnizată de QVR Face poate fi utilizată pentru configurarea profilurilor, a grupurilor şi chiar a notificărilor pentru recunoaşterea facială instantanee. Soluţia QVR Face este potrivită pentru managementul porţilor automate de acces, managementul prezenţei şi serviciile inteligente din retail.Partenerii terţi din industrie, inclusiv furnizorii de sisteme de supraveghere, sisteme de acces pentru uşi sau sisteme de semnalizare digitală, pot folosi datele analitice faciale din QVR Face (inclusiv evenimentul, metadatele de notificare şi rezultatul) prin API-ul aplicaţiei. Astfel se va putea automatiza gestionarea serviciilor pentru asigurarea securităţii spaţiilor, rezultatul fiind un sistem inteligent flexibil pentru administrarea magazinelor.Soluţia inteligentă pentru recunoaştere facială QVR Face poate fi descărcată din magazinul QTS App Center. Planul de bază al aplicaţiei le permite utilizatorilor să creeze un flux analitic sau să cumpere un plan licenţiat pentru a extinde sarcinile de analiză şi pentru a adăuga profiluri de recunoaştere facială. (Notă: Un profil suportă până la 10 imagini ale aceluiaşi individ.)

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Parallel Mind
25.02.2020, 21:29:43

Si cu GDPR-ul, cum ramane?

-1 (1 vot)
Ghe Stoian
26.02.2020, 09:29:35

nene Pginceanu :Ce sa facem cu aceasta "solutie..." ? Este, poate, buna pt.tine, sa faci "recunostare faciala" vecinilor tai !

+1 (1 vot)