Gadget

articolul anterior articolul urmator

Razer lansează o nouă pereche de căşti, Hammerhead True Wireless Pro

0
4 Dec 2020 14:59:02
Autor: Andrei Brînduşescu

Razer a anunţat căştile intraauriculare wireless Razer Hammerhead True Wireless Pro, cu certificare THX pentru un sunet de înaltă fidelitate şi echipate cu tehnologia hibridă de Active Noise Cancellation, care asigură o experienţă audio fără perturbări.

Bazate pe modelul Hammerhead True Wireless, modelul Pro încorporează control tactil şi sunt compatibile cu asistenţii vocali. De asemenea, noile căşti intraauriculare dispun de o conexiune Bluetooth 5.1 specială cu latenţe scăzute şi de o durată de funcţionare extinsă, iar carcasa de transport are şi funcţie de reîncărcare a bateriei.

Potrivirea în ureche, alături de izolarea fonică sunt asigurate de design-ul intraauricular şi de folosirea spumei cu memorie Comply. Hammerhead True Wireless Pro sunt certificate IPX4, fiind rezistente la transpiraţie şi la stropire.

Hammerhead True Wireless Pro folosesc o tehnologie ANC hibridă pentru a elimina zgomotele externe şi interne nedorite, prin generarea în timp real de unde de sunet inversate, combinate cu o soluţie de antifonare pasivă. Acest efect se obţine prin încorporarea de două microfoane externe (feedforward) şi două microfoane interne (feedback).

Căştile dispun de difuzoare de 10 mm şi un răspuns în frecvenţă în intervalul 20 Hz - 20 kHz. Modul special de Gaming poate fi activat printr-o singură atingere, conexiunea Bluetooth 5.1 reducând latenţa la 60ms pe durata sesiunilor de joacă. Modul Quick Attention foloseşte microfoanele pentru a reda zgomotele din exterior, o funcţie utilă pentru o conversaţie rapidă. Aplicaţia compatibilă cu iOS şi Android le oferă utilizatorilor acces la setările de egalizator, la reconfigurarea funcţiilor de control tactil dar şi la alte funcţii precum un test rapid de potrivire în ureche.

Hammerhead True Wireless Pro se pot folosi până la 20 de ore, cu o durată de încărcare completă de patru ore şi cu până la patru cicluri de reîncărcare oferite de carcasă, care este perfectă pentru stocarea căştilor şi încărcarea lor automată când acestea nu sunt folosite. Carcasa cu conexiune USB-C conferă un plus de stil, iar cei care caută o protecţie şi mai bună pot apela la carcasele Razer THS TPU, cu carabină ataşată, comercializate separat.

Razer Hammerhead True Wireless Pro sunt disponibile acum pe site-ul Razer, şi vor ajunge în luna decembrie în oferte partenerilor de retail autorizaţi, la preţul de 209,99 de euro. Cutia specială de încărcare THS costă 34,99 de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările