Gadget

articolul anterior articolul urmator

Recomandare de televizoare Smart de la Allview

0
Articol publicitar
25 Feb 2020 16:06:54
Autor: ADH

Allview a lansat încă de la începutul acestui an o nouă gamă de televizoare Smart cu Android TV şi Google Assistant, ce integrează funcţionalităţi care duc experienţa home entertainment la un nou nivel.

Smart TV-urile Allview ePlay reimaginează modul în care utilizatorii obişnuiau să interacţioneze cu televizorul clasic, oferindu-le libertatea de a se bucura de o multitudine de funcţionalităţi noi: live TV, acces la Internet şi la aplicaţiile preferate de video streaming, jocuri, interconectarea cu dispozitivele IoT compatibile şi gestionarea acestora printr-o simplă comandă vocală.

Gama ePlay completează portofoliul unui televizor Allview smart, introducând o nouă experienţă de utilizare şi un design modern, fără margini, care se integrează perfect oricărui spaţiu ambiental.

Un nou mod de a beneficia de o experienţă audio-vizuală desăvârşită

O specificaţie foarte importantă, ce influenţează decisiv calitatea imaginii, este tipul de panel folosit. Display-urile seriei ePlay sunt realizate folosind tehnologia VA (Vertical Alignment) ce oferă o creştere a ratelor de contrast cu până la 400% şi a uniformităţii nivelului de negru cu 200% faţă de tehnologia IPS. Astfel, tehnologia VA (Vertical Alignment) aduce o nouă experienţă de vizualizare prin culori vii, un negru profund, contrast nativ mai mare şi detalii fine.

În completarea pachetului de imagine, vin opţiuni precum: Dynamic noise reduction, MPEG noise reduction, Gamma setup, precum şi cele 7 moduri de vizualizare existente.

Sunetul redat de Smart TV-urile Allview ePlay este bine definit, clar, datorită difuzoarelor încorporate în incinte acustice dedicate şi amplificatoarelor audio clasa D de ultimă generaţie. Opţiunea Dolby Audio amplifică experienţa acustică a utilizatorului, redând un sunet perfect echilibrat.

Un nou mod de a interacţiona

Utilizatorii pot adresa solicitări vocale telecomenzii în mod direct, pentru a se putea bucura de toate caracteristicile tehnologiei inteligente, ce aduc un grad nou de confort în zona de home.

Astfel, cu o simplă comandă vocală, Smart TV-ul Allview poate oferi informaţii privind starea vremii, actualiza lista de cumpărături sau adăuga un eveniment în calendar.

Un nou mod de a experimenta confortul

Televizoarele Allview ePlay pot funcţiona totodată ca hub-uri inteligente pentru acasă, facilitând accesul utilizatorilor la alte produse electronice şi eletrocasnice inteligente, precum sistemele de aer condiţionat, purificatoarele de aer, iluminatul inteligent, boxele smart şi multe alte dipozitive care se pot conecta la televizor. În felul acesta, utilizatorul are controlul total al dispozitivelor smart din casă, chiar dacă acestea aparţin unor branduri diferite. 

Un nou mod de relaxare

Cu Android TV, noile televizoare Allview ePlay devin centrul de divertisment al casei, oferind o experienţă digitală personalizată, prin accesul la Internet şi aplicaţiile online favorite, precum: Netflix, Youtube, HBO GO, Twich sau Facebook Watch. Iar prin funcţia ChromeCast, utilizatorul poate vizualiza orice conţinut de pe telefon direct pe televizor, chiar şi atunci când acesta din urmă este închis.

Un nou mod de a evada în lumea jocurilor

Televizoarele Smart Allview ePlay oferă acces la mii de jocuri din Google Play™ pentru divertismentul tuturor. Astfel, utilizatorii beneficiază de o experienţă de gaming reală, disponibilă pe un ecran de mari dimensiuni.

Noua gamă Allview ePlay vine în mai multe variante de diagonală (32 inci, 40 inci, 43 inci), precum şi rezoluţii diferite (HD, Full HD).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii