Gadget

articolul anterior articolul urmator

Samsung a anunţat lansarea Bespoke Jet, gama de aspiratoare verticale cu All-in-One Clean Station

1
17 Jan 2022 14:52:37
Autor: George-Andrei Cristescu
Noile aspiratoare verticale Samsung Bespoke Jet.
Noile aspiratoare verticale Samsung Bespoke Jet.

Samsung a anunţat lansarea Bespoke Jet, gama de aspiratoare verticale cu All-in-One Clean Station, care oferă o curăţare igienică datorită sistemului de filtrare în mai multe straturi cu eficienţă de până la 99,999%.

Pe lângă All-in-One Clean Station, o staţie de andocare care încarcă aspiratorul şi goleşte automat recipientul de praf, Bespoke Jet este mai uşor, fiind echipat cu un motor Digital Inverter îmbunătăţit faţă de predecesorul său pentru o curăţare mai puternică. Bespoke Jet a câştigat a fost premiat în cadrul CES cu Innovation Awards 2021.
 
Bespoke Jet dispune de All-in-One Clean Station, care menţine igienic spaţiul utilizatorului în timpul golirii recipientului de praf. Când aspiratorul este andocat, All-in-One Clean Station goleşte automat şi igienic recipientul de praf cu ajutorul tehnologiei unice Air Pulse, fără particule fine de praf în aerul emis.
 
Sistemul de filtrare în mai multe straturi cu eficienţă de până la 99,999% se asigură că doar aerul curat este eliberat din Bespoke Jet în timpul curăţării. Pe măsură ce aerul este aspirat sunt separate particulele mari de praf, care sunt apoi preluate într-un filtru cu plasă metalică.
Un microfiltru prinde apoi particulele fine de praf şi, în cele din urmă, un filtru fin de praf prinde micropraful care poate scăpa cu uşurinţă. Toate piesele şi filtrele sunt lavabile, astfel încât acestea pot fi păstrate curate.
 
Indiferent dacă este folosit pe podele dure sau pe covoare, Bespoke Jet oferă un nivel de aspirare maxim. Motorul Samsung Digital Inverter este cu 47% mai uşor decât motorul Jet906 şi generează până la 210W putere de aspirare. Jet Cyclone optimizează fluxul de aer şi minimizează pierderea puterii de aspirare pentru a capta chiar şi cele mai mici particule de praf.
Dispozitivul portabil al Bespoke Jet cântăreşte doar 1,44 kg, fiind suficient de uşor pentru a-l manevra şi curăţa întreaga casă.

 
Bespoke Jet dispune de un afişaj digital LCD cu suport în 28 de limbi. Acest afişaj oferă toate informaţiile necesare, precum setările nivelului de aspirare şi durata rămasă a bateriei. De asemenea, oferă informaţii despre orice problemă tehnică ar putea să apară, precum înfundarea, obiectele blocate în perie sau filtrele lipsă şi afişează un ghid explicit pentru remedierea acestora.

Bespoke Jet are o baterie de capacitate mare şi poate funcţiona până la o oră. Chiar şi după expirarea acestui timp, utilizatorii pot schimba bateria aspiratorului cu una de rezervă pentru a prelungi timpul de curăţare cu până la două ore. Tehnologia Samsung asigură, de asemenea, că dispozitivul îşi păstrează 70% din performanţa originală pe parcursul a până la 500 de cicluri.

Samsung Bespoke Jet este disponibil în trei culori: Midnight Blue, Misty White şi Woody Green – Bespoke Jet le permite utilizatorilor să aşeze aspiratorul în orice zonă a casei fără a strica designul interior general.
Bespoke Jet va fi disponibil începând cu ianuarie 2022 în Asia de Sud-Est, Europa şi în martie în S.U.A.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Geo Geo
20.01.2022, 02:29:47

Samsung face ce Apple nu este in stare: aspiratoare verticale. ;)

Modifică Setările