Gadget

articolul anterior articolul urmator

Samsung anunţă extinderea globală a gamei de electrocasnice Bespoke

0
11 May 2021 21:13:40
Autor: George-Andrei Cristescu
Samsung Bespoke Home 2021.
Samsung Bespoke Home 2021.

Samsung a prezentat astăzi, 11 mai, Bespoke Home 2021, noua platformă virtuală şi expoziţie globală pentru electrocasnicele Samsung.

Evenimentul s-a concentrat în jurul extinderii globale a gamei de frigidere Bespoke şi pregăteşte terenul pentru lansarea globală a pachetului Bespoke Kitchen, împreună cu noile electrocasnice de lifestyle şi soluţii IoT integrate.

Gama de frigidere Bespoke se extinde către pieţele din America de Nord, America Latină, Europa, CSI, Orientul Mijlociu şi în unele regiuni din Asia şi Africa. Bespoke va fi disponibil în peste 20 de culori originale şi şapte finisaje la nivel mondial, oferind un număr generos de combinaţii în funcţie de preferinţele fiecăruia. Frigiderul Bespoke oferă: capacitate mare, utilitate şi performanţă de răcire.

În America de Nord, utilizatorii pot alege între modelele Bespoke 4-Door Flex, Frigider/Congelator Bespoke 1-Door sau Combina Frigorifică Bespoke 2-Door. Samsung a creat o paletă largă de culori metalice unice, special pentru această regiune, precum Champagne Rose Steel, Navy Steel şi Matte Black Steel.

În Europa, gama Bespoke este disponibilă în variante precum Frigider/Congelator 1-Door, Frigider Slim 1-Door şi Combine Frigorifice în opţiuni de 1,85 şi 2 metri, cu şase finisaje diferite şi o varietate de culori, de la alb clasic până la pasteluri subtile şi culori cu personalitate.

Noul pachet de bucătărie Bespoke reprezintă prima expansiune globală a produselor Samsung Bespoke, pe lângă frigidere, care aduce filosofia electrocasnicelor personalizabile în contextul întregii bucătării, începând cu pieţele din SUA şi Europa. Lansată în a doua jumătate a acestui an, oferta nord-americană se concentrează pe frigiderele Bespoke de vârf ale companiei şi se extinde pentru a adăuga o gamă Bespoke, un cuptor cu microunde şi o maşină de spălat vase, proiectate special în acelaşi stil de design cu frigiderul.

Pachetul le permite utilizatorilor să uniformizeze, să mixeze şi să potrivească estetica bucătăriei în jurul culorii şi finisajului preferat, dispunând de opţiuni precum Matte Black Steel, Navy Steel, Champagne Rose Steel şi White Glass.

De asemenea, Samsung îşi va lansa gama extinsă de electrocasnice de lifestyle în America de Nord şi Europa în acest an, formată din Bespoke AirDresser, purificator de aer Bespoke şi aspirator stick Bespoke Jet. Acum că locuinţele funcţionează şi ca birouri, săli de sport şi săli de clasă, noile electrocasnice Bespoke sunt proiectate să răspundă nevoilor zilnice ale utilizatorilor, oferind mai multă flexibilitate, automatizare şi igienă.

Noile electrocasnice de lifestyle lansate în America de Nord şi Europa sunt:

  • Bespoke AirDresser oferă o gamă variată de soluţii de îngrijire a hainelor, asigurând păstrarea în cea mai bună formă a acestora mulţumită versiunii îmbunătăţite Bespoke. Acesta urmează să se lansează în Europa şi în SUA în a doua jumătate a anului 2021.

 

  • Purificatorul de aer Bespoke captează aerul din 5 direcţii pentru a-l purifica eficient, chiar şi în spaţii mai mari. Sistemul său de filtrare elimină până la 99,999% din particulele de praf de 0,01µm*, iar fluxul de aer purificat este eliberat  în 3 direcţii.

 

  • Bespoke Jet dispune de un dispozitiv automat de colectare a prafului, Clean Station, şi de o staţie de încărcare. După ce a terminat aspirarea, utilizatorul pune pur şi simplu aspiratorul în staţia de curăţare, iar acesta se va goli şi se va încărca de unul singur. Noul Bespoke Jet va fi disponibil în trei culori şi va fi lansat în SUA, Europa, CSI şi Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.

 

  • Jet Bot AI+ este primul robot aspirator care vine echipat cu o soluţie Intel AI. Aspiratorul inteligent îşi foloseşte tehnologia de recunoaştere a obiectelor, împreună cu senzorii LiDAR şi 3D pentru a identifica obiectele şi a determina direcţia optimă de curăţare. De asemenea, echipat cu o cameră, Jet Bot AI+ are integrată aplicaţia SmartThings pentru a ajuta componenta de monitorizare de la distanţă. El va fi disponibil în SUA, Europa, CSI şi Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.
 

Alte electrocasnice noi de lifestyle:

  • Bespoke ShoeDresser îngrijeşte încălţămintea preferată, astfel încât aceasta să fie împrospătată după fiecare purtare. Unitatea dezodorizează, dezumidifică şi usucă pantofii în funcţie de materialul şi forma lor, asigurându-se că aceştia beneficiază de o întreţinere corespunzătoare.
     
  • Frigiderul Bespoke Cube oferă o depozitare modulară pentru alte tipuri de articole, precum vinul, berea şi produsele de înfrumuseţare. Acest dispozitiv este suficient de silenţios pentru a-l poziţiona în dormitor.
  • Purificatorul de apă Bespoke este disponibil atât în varianta cu un singur robinet, cât şi în cea cu mai multe robinete. Este echipat cu un sistem de filtrare dispus pe patru niveluri şi poate filtra până la 2.500 de litri de apă, ceea ce asigură consumul pe un an al unei familii de patru persoane. Volumul şi temperatura apei pot fi setate prin control vocal folosind Bixby.

Viziunea Samsung pentru Bespoke Home evidenţiază, viaţa conectată prin AI şi automatizare. Elementul de legatură îl reprezintă SmartThings de la Samsung.

   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările