Gadget

articolul anterior articolul urmator

Samsung introduce funcţia EKG şi măsurarea tensiunii arteriale pe Galaxy Watch2 şi Galaxy Watch3

0
22 Feb 2021 17:06:30
Autor: George-Andrei Cristescu
Funcţia EKG şi măsurarea tensiunii arteriale pe Samsung Galaxy Watch3
Funcţia EKG şi măsurarea tensiunii arteriale pe Samsung Galaxy Watch3

Samsung anunţă că aplicaţia Samsung Health Monitor, pentru monitorizarea şi stabilirea obiectivelor de sănătate, dispune de o actualizare în urma căreia aceştia pot măsura tensiunea arterială şi monitoriza electrocardiograma direct prin intermediul aplicaţiei.

Ceasurile smart Galaxy sunt capabile să măsoare tensiunea arterială prin intermediul aplicaţiei Samsung Health Monitor, oferindu-le utilizatorilor o perspectivă mai profundă asupra stării de sănătate şi permiţându-le să ia decizii mai bine informate cu privire la starea lor de sănătate.

Funcţia de electrocardiogramă lucrează prin analiza activitatăţii electrice a inimii cu ajutorul unui senzor de pe Galaxy Watch3 sau Galaxy Watch Active2. 

Utilizatorii pot să deschidă aplicaţia Samsung Health Monitor şi să se aşeze confortabil, asigurându-se că ceasul este fixat ferm pe încheietura mâinii. Apoi, aceştia trebuie să-şi aşeze antebraţul pe o suprafaţă plană, apăsând uşor cu vârful degetului de la mâna opusă pe butonul de sus al ceasului inteligent timp de 30 de secunde. Aplicaţia va măsura apoi rata şi ritmul cardiac, care vor fi clasificate drept ritm sinusal (un ritm normal al inimii), sau AFib (când inima bate neregulat).

Pentru a măsura tensiunea arterială şi a monitoriza electrocardiograma, utilizatorii trebuie să aibă aplicaţia Samsung Health Monitor instalată atât pe Galaxy Watch3 sau Galaxy Watch Active2, cât şi pe smartphone-ul Galaxy.

Înregistrarea EKG sau aplicaţia Samsung Health Monitor nu caută niciodată semne de atac de cord. Nu sunt destinate să înlocuiască metodele medicale de diagnostic sau tratament.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările