Gadget

articolul anterior articolul urmator

Samsung va lansa în vară propriul card, Samsung Money

0
28 May 2020 15:36:12
Autor: News.ro
Card Samsung Money.
Card Samsung Money.

Samsung va intra în curând în rândul companiilor de tehnologie care oferă propriul card, în cadrul unui serviciu care se va numi Samsung Money şi va semăna mult cu ofertele unor fintech-uri mobile-first precum Revolut, N26 sau Monese.

Compania coreeană a făcut publice noi informaţii despre viitorul card al companiei, ce va fi lansat pe parcursul verii. Acesta este rodul unui parteneriat între Samsung şi SoFi, un fintech din San Francisco.

Samsung Money va include un cont, un card de debit Mastercard emis de The Bancorp Bank şi o legătură strânsă cu Samsung Pay, aplicaţie din care se vor realiza operaţiunile financiare şi care va oferi informaţii detaliate despre situaţia financiară a contului şi cheltuielile realizate.

Samsung promite că nu vor exista taxe (cel puţin la început), iar dobânzile vor fi peste media naţională, însă nu oferă informaţii concrete în acest sens.

Aplicaţia Samsung Pay va fi esenţială pentru noul serviciu financiar. Din aceasta se va putea aplica pentru card şi tot aceasta va putea fi folosită pentru tranzacţii încă înainte de emiterea cardului fizic.

Cu sau fără cardul fizic, Samsung Money va putea fi folosit pentru cumpărături online şi achiziţii offline realizate contactless cu un dispozitiv mobil compatibil.

Achiziţiile făcute cu Samsung Money vor genera ceea ce compania coreeană numeşte Samsung Rewards - puncte care pot fi folosite pentru a obţine reduceri la achiziţia produselor Samsung.

În Statele Unite, conturile Samsung Money vor fi asigurate prin intermediul agenţiei federale FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) şi vor acoperi sume de până la 1,5 milioane de dolari. De asemenea, parteneriatul cu SoFi oferă retrageri fără comisioane de la cele peste 55.000 de ATM-uri din reţeaua Allpoint.

Samsung Money va fi lansat în Statele Unite în decursul verii, însă cei interesaţi se pot înscrie pe lista de aşteptare de pe site-ul Samsung. Rămâne de văzut în ce măsură şi în ce ritm disponibilitatea serviciului va fi extinsă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările