Gadget

articolul anterior articolul urmator

Samsung lansează în România noua gamă de maşini de spălat cu AI şi combine frigorifice cu compartimentare smart

1
21 Oct 2020 17:02:35
Autor: George-Andrei Cristescu
Maşină de spălat Samsung WW9800T.
Maşină de spălat Samsung WW9800T.

Samsung anunţă astăzi, 21 octombrie, disponibilitatea în România a noii game de electrocasnice inteligente, care include maşini de spălat, combine frigorifice şi uscătoare de rufe.

Noua gamă de maşini de spălat şi de uscătoare de rufe include modele care se remarcă prin eficienţa energetică şi personalizarea experienţei de utilizare. Tehnologia QuickDrive reduce timpul de spălare cu până la 50% şi consumul de energie cu 20%, dar păstrează aceeaşi performanţă de curăţare ridicată. Aceste rezultate sunt posibile datorită tamburului unic Q-Drum™ cu partea din spate mobilă, care mişcă apa în direcţii diferite asigurând spălarea rapidă, eficientă şi delicată a hainelor. Tehnologia EcoBubble asigură o spălare puternică, dar delicată, chiar şi la temperaturi scăzute. În acelaşi timp, funcţia de control AI optimizează modul în care utilizatorul spală, pentru a oferi o experienţă de utilizare mai simplă si personalizată.

Astfel, funcţia AI Control permite memorarea obiceiurilor de utilizare a maşinii de spălat rufe, sugerarea programelor de spălare şi afişarea informaţiilor în timp util. Noile modele de maşini de spălat dispun de afişaj intuitiv, programe personalizate şi conectare Auto Cycle, prin care e selectat automat programul de uscare pe baza celui folosit la spălare.

Aplicaţia SmartThings oferă sfaturi cu privire la programele de spălare, planificare şi depanare.

Funcţia AI Wash permite obţinerea celor mai bune rezultate de spălare, cu un consum mai redus de apă. AI Wash foloseşte patru tipuri de senzori pentru a detecta greutatea rufelor şi pentru a calcula cantitatea optimă de apă şi detergent. Un senzor de turbiditate monitorizează nivelul de murdărire şi dacă este necesar, adaugă mai mult detergent sau mai mult timp de clătire.

Funcţia AddWash poate fi utilizată după ce utilizatorii au apăsat deja butonul de start al maşinii de spălat. Această funcţie permite deschiderea uşii dedicate în timpul programului de spălare pentru a adăuga rufe sau balsam.

Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă şi 99% dintre bacterii şi alergeni.

Uscătoare de rufe

Noile uscătoare de rufe Samsung beneficiază la rândul lor de tehnologia AI Control, prin care uscarea rufelor se face prin memorarea obiceiurilor. De asemenea, programul de spălare se sincronizează cu cel de uscare.

Împreună cu o maşină de spălat Super Speed Quickdrive, utilizatorii pot obţine haine curate şi gata pentru a fi purtate în doar 2 ore, economisind în acelaşi timp energie. Programul Super Speed poate usca o sarcină mixtă cu materiale din bumbac şi sintetice în 81 de minute, în timp ce spălarea cu o maşina Super Speed se face în doar 39 de minute.

Bacteriile sunt eliminate prin funcţia Hygiene Care, cutele nu vor mai fi o problemă datorită tehnologiei Wrinkle Prevent, în timp ce funcţia OptimalDry usucă rufele inteligent.

Combine frigorifice

Tehnologia Space Max disponibilă pentru noile combine frigorifice Samsung oferă două beneficii importante, simultan. La exterior, frigiderul are un design compact, iar la interior utilizatorii au disponibil mult mai mult spaţiu pe rafturi.

Răcirea în interiorul combinelor frigorifice este perfect uniformă, datorită sistemului All-Around Cooling. Temperatura constantă este asigurată de aerul rece suflat în dreptul fiecărui raft. Funcţiile Optimal Fresh şi Humidity Fresh oferă o prospeţime îndelungată alimentelor şi oferă flexibilitatea alegerii nivelului de umiditate/temperatură.

True No Frost este tehnologia care răceşte uniform şi împiedică depunerile de gheaţă, salvând utilizatorul de operaţiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete şi hrănitoare, iar utilizatorii vor face economie la factura de energie.

Toate aceste funcţii contribuie la alimente mai sănătoase şi mai proaspete, care se traduc prin mai puţine alimente aruncate şi o nevoie mai redusă de plastic.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

imacandi
22.10.2020, 10:23:49

mai draga companie,dar de ce nu introduci si pe piata din Romania modelele ce le vinzi peste ocean.stim ca americani au bani mai multi si platesc orice bullshituri marketizate dar totusi,nu ar fi rau sa le oferi aceasta posibilitate si romanilor.am vazut cateva masini de gatit foarte misto dincolo dar in Romania ba.

Modifică Setările