Gadget

articolul anterior articolul urmator

Smart Plug Tenda Beli SP3 - La ce ajută o priză inteligentă (TECH REVIEW)

0
30 Jun 2020 20:03:46
Autor: Andrei Brînduşescu

Dispozitivele pentru smart home au început să crească din ce în ce mai mult în popularitate în ultimii ani, iar prizele inteligente nu fac notă discordantă.

Odată ce treci de numele care te duce cu gândul la glume proaste, vei descoperi că Tenda Beli poate fi un dispozitiv util în orice casă, nu doar într-un smart home. Priza are propria sa aplicaţie, pe care o instalezi şi de unde o vei controla ulterior.

Practic, ai trei lucruri pe care le poţi face cu această priză inteligentă de la Tenda. În primul rând, poţi crea rutine zilnice, adică o poţi face să pornească la o anumită oră. Asta înseamnă că poţi porni orice aparat conectat în priză cu câteva minute înainte să ajungi acasă, îl poţi programa să pornească înainte să te trezeşti sau chiar te poţi asigura că telefonul tău primeşte doar câteva ore de încărcare pe noapte, dacă ”ai milă” de bateria ta, sau un telefon fără o funcţie precum Battery Care.

Apoi, un lucru care mi se pare foarte util în perioada asta, o poţi seta prin meniul ”Away” atunci când nu eşti acasă. Practic, poţi să faci să pară că nu eşti în vacanţă conectând la ea o sursă de lumină care să se aprindă în fiecare seară la ora la care ajungi de obicei acasă.

În fine, priza poate fi controlată printr-un asistent vocal, dacă ai aşa ceva în casă. Aceasta merg atât cu Amazon Alexa, cât şi cu Google Assistant, astfel că vei putea să ”ţipi” dintr-o parte a camerei dacă vrei să o porneşti sau să o opreşti, dacă vrei să creezi rutine sau alte lucruri.

Priza inteligentă Beli de la Tenda nu e un gadget revoluţionar sau special într-un fel anume. E pur şi simplu un gadget pe care mai ales cei care doresc un sistem smart home îl vor găsi util. Aplicaţia este foarte uşor de folosit, iar pentru cei interesaţi, gadget-ul se poate găsi la PC Garage pentru aproximativ 110 lei.

Specificaţii tehnice

Input: 100-240V 

Output: 10A sarcină maximă

Conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n doar pe 2.4GHz

Putere maximă suportată: 2.3 KW

Compatibilă cu dispozitive cu versiuni de Android 4.4 şi iOS 9.0 sau mai noi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii