Gadget

articolul anterior articolul urmator

Sony lansează o nouă cameră ultracompactă, RX0 II

0
1 Apr 2019 16:35:25
Autor: Andrei Brînduşescu

RX0 II include calităţile predecesoarei sale, RX0, fiind rezistentă la apă/praf, rezistentă la şocuri şi rezistentă la aplicarea unor forţe mari.

Noua cameră permite înregistrări interne de 4K, include un ecran LCD orientabil în sus la 180 de grade şi în jos la 90 de grade, care funcţionează chiar şi sub apă, precum şi noi soluţii de stabilizare a imaginii pentru înregistrarea video.

RX0 II este echipată cu senzorul de imagine stratificat Exmor RS CMOS de 1.0 inch cu 15.3-megapixeli şi cu procesorul de imagine BIONZ X care îmbunătăţeşte reproducerea culorilor, inclusiv redarea tonurilor de culoare ale pielii. 

Obiectivul fix superangular ZEISS Tessar T 24mm F4.0 are o distanţă minimă de focalizare de 20cm.

Cu dimensiuni de doar 59mm x 40.5mm x 35mm şi o greutate de numai 132g, RX0 II poate intra uşor în buzunar. Este rezistent la apă la o adâncime de până la 10 metri, rezistent la praf, rezistent la şocuri pentru situaţiile în care poate cădea de la o înălţime de până la 2 metri şi este rezistent la aplicarea unor forţe foarte mari, de până la 200Kgf.

Camera oferă înregistrare internă de 4K 30p, care poate fi transferată direct pe telefon, editată şi distribuită pe reţelele de socializare, folosind aplicaţia Imaging Edge de la Sony.

Noua cameră introduce stabilizare electronică in-body pentru înregistrări nemişcate, chiar şi atunci când aparatul este ţinut în mână. Alte caracteristici de înregistrare sunt filmarea în Super Slow Motion cu până la 1000fps, output necomprimat 4K HDMI şi înregistrare simultană a filmelor cu fişiere proxy pentru editare facilă.

Kit-ul RX0 II cu grip-ul de shooting VCT-SGR1 şi bracket va fi disponibil în Europa începând cu luna mai a anului 2019, la un preţ de aproximativ 3700 RON.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii