Gadget

articolul anterior articolul urmator

Sony lansează un obiectiv fix pentru full frame de 35mm cu F1.8

0
10 Jul 2019 18:58:18
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO SONY
FOTO SONY

Sony a anunţat astăzi un nou obiectiv care vine să completeze gama full-frame FE, noul obiectiv superangular cu distanţă focală fixă, de 35mm cu diafragmă 1.8 (model SEL35F18F).

Dimensiunile compacte (73 mm lungime, 65.6 mm diametru) şi greutatea redusă (280 de grame) ale acestui obiectiv fix pentru full frame, cu deschidere mare a diafragmei (F1.8), oferă mobilitate sporită şi posibilitatea de a surprinde o gamă variată de subiecte şi teme, de la viaţa cotidiană, la fotografie culinară, peisaje, scene nocturne etc. Contrucţia optică inteligentă include un element asferic pentru reducerea aberaţiilor cromatice şi pentru rezoluţie înaltă pe întreaga suprafaţă a cadrului. Mecanismul de apertură circular cu 9 lamele asigură un efect bokeh frumos.

FOTO SONY

Distanţa minimă de focalizare e de 0,22 metri plus factorul de mărire de 0,24x asigură accesul în lumea fotografiei gros-plan (portret de la bărbie la frunte).

Dimensiunile reduse îl fac potrivit atât pentru aparatele cu senzor APS-C (oferind un echivalent de 52,5 mm al distanţei focale), cât şi pentru cele full-frame, bun pentru instantanee, pentru portrete etc.

Obiectivul FE 35mm F1.8 va fi disponibil în România începând din august 2019, la preţul de aproximativ 3300 lei.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii