Gadget

articolul anterior articolul urmator

Streams.Live, soluţie românească de Live Stream Shopping, anunţă integrarea cu Shopify

0
14 Oct 2021 12:01:51
Autor: George-Andrei Cristescu
Streams.Live pe PC şi mobil.
Streams.Live pe PC şi mobil.

Oveit a anunţat integrarea Stream.Live cu Shopify, una dintre cele mai dinamice platforme internaţionale de e-commerce, oferind noi beneficii pentru comercianţi şi consumatorii finali.

Prin intermediul Streams.Live, comercianţii online se pot conecta mult mai autentic şi interactiv cu audienţa target, prin sesiuni video live online, simulând o experienţă personală.

Shopify este cea mai populară platformă globală de e-commerce din Europa de Vest, Australia, UK şi SUA, cu aproape 2 milioane de comercianţi înregistraţi, fiind uşor de folosit de aceştia, dar mai ales pentru consumatorii finali. Procesul optimizat al platformei face ca experienţa de cumpărături online să fie una simplă, eficientă şi sigură, iar reprezentanţii Oveit spun că că pot consolida beneficiile oferite deja de Streams.Live şi se pot adresa şi mai multor utilizatori din întreaga lume.

Comercianţii pot importa toate produsele listate în Shopify direct în cadrul platformei Streams.Live, putând aloca pe fiecare sesiune live produsele care vor fi în focus.

Integrarea cu Shopify facilitează accesul consumatorilor la o experienţă de shopping nefragmentată, aceştia putând achiziţiona produsele dorite direct din cadrul sesiunii live, fără a fi nevoiţi să întrerupă vizionarea sau să acceseze o nouă pagină web.

Tot procesul de cumpărături se derulează exclusiv în cadrul sesiunii de live streaming, unde utilizatorii pot obţine rapid răspunsuri direct din partea reprezentanţilor companiei. Plata se realizează prin intermediul sistemului Shopify, într-o interfaţă securizată, la momentul dorit de cumpărător.

În ultimele 6 luni, Streams.Live a ajuns în topul soluţiilor de Live Stream Shopping la nivel global, bazându-se atât pe capacităţile tehnic şi accesibilitate, fiind singura platformă care oferă un plan Freemium nelimitat temporal, în cadrul căruia pot fi conectaţi până la 50 de potenţiali cumpărători simultan.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările