Gadget

articolul anterior articolul urmator

Tehnologia ThinkShield, prezentă pe smartphone-urile Motorola, a primit certificarea de securitate FIPS 140-2

0
8 Dec 2021 17:51:46
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Motorola anunţă că smartphone-urile sale, dotate cu tehnologia ThinkShield, au obţinut certificarea FIPS 140-2 de la Institutul Naţional de Standarde şi Tehnologie din SUA.

Criptarea este o metodă de securitate esenţială pentru protejarea informaţiilor. Certificarea FIPS 140-2 confirmă faptul că metoda de criptare folosită pe dispozitivele Motorola îndeplineşte cerinţele necesare pentru a proteja sistemul de operare, aplicaţiile şi datele de pe dispozitive împotriva furtului sau alterării informaţiilor utilizatorilor. 

Telefoanele Motorola au trecut printr-un proces meticulos de testare pentru a îndeplini standardele stricte de securitate şi criptare ale Institutului Naţional de Standarde şi Tehnologie, iar procesul a confirmat că toate smartphone-urile Motorola cu Android 11 şi procesor Snapdragon sunt sigure.

Programul ThinkShield pentru mobil integrează soluţii optime ce oferă protecţie completă utilizatorilor, de la sistemul de securitate integrat, la hardware-ul şi sistemul de operare cu capacităţi anti-threat, până la programul Moto Threat Defense, conceput de Zimperium şi aplicaţia Moto OEMConfig care facilitează gestionarea smartphone-urilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările