Gadget

articolul anterior articolul urmator

Tenda SS9, întrerupător Wi-Fi inteligent cu variator [UNBOXING]

0
24 Sep 2021 17:07:28
Autor: Adrian Pogîngeanu
Tenda SS9. FOTO Adrian Pogîngeanu
Tenda SS9. FOTO Adrian Pogîngeanu

Tenda SS9 este un întrerupător inteligent cu Wi-Fi şi variator pentru cei care vor să închidă şi să deschidă lumina de pe smartphone, prin comandă vocală sau s-o ajusteze în funcţie de necesităţi.

Tenda Beli SS9 este primul dispozitiv de acest gen cu care vin în contact şi am făcut un scurt unboxing cu el, iar în continuare o să explic ce poate face. 

În primul rând, pentru că are variator (dimmer în engleză), poate fi reglat de la 1 la 100% din capacitate prin intermediul aplicaţiei Beli (disponibilă pentru Android şi iOS). 

Modifică intensitatea luminii cu ajutorul aplicaţiei Beli sau prin control vocal, pentru a fi la nivelul dorit, iar funcţia de memorare permite revenirea la ultima setare. Întrerupătorul funcţionează cu majoritatea becurilor reglabile, până la capacitatea maximă de 300W.

Poţi programa întrerupătorul Beli SS9 să pornească şi să se oprească conform unui calendar de funcţionare. Adică poţi să-l setezi să aprindă lumina în camera în care este instalat, în baie spre exemplu, între 6.30 şi 7 dimineaţa. În funcţie de programul tău sau al familiei tale.

SS9 operează direct cu Alexa de la Amazon şi cu Google Assistant şi funcţionează wireless în banda de 2.4 GHz (protocol 802.11b/g/n).

Întrerupătorul are certificări RoHS şi CE şi e compatibil cu terminale smartphone cu Android 5.0, iOS 10 sau versiuni mai noi. Funcţionează în intervalul de temperaturi -10℃ şi 45℃. Dimensiunile fără mască sunt 86 x 86 x 42.6 mm.

Cutia produsului conţine: întrerupător Wi-Fi inteligent cu variator, suport de perete, şuruburi (2), etichete fire şi ghid instalare rapidă.

La momentul publicării acestui articol, întrerupătorul inteligent cu Wi-Fi Tenda SS9 are un preţ în jur de 200 de lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările