Gadget

articolul anterior articolul urmator

UiPath lansează o competiţie pentru startup-uri de automatizare din Europa Centrală şi de Est. Când va avea loc şi care sunt premiile

0
20 Jun 2019 14:15:19
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto via UiPath
Foto via UiPath

Competiţia este deschisă oricărui start-up sau companii în faza iniţială de dezvoltare, active în industria automatizării software.

UiPath lansează competiţia UiPath Automation Awards 2019, care se adresează startup-urilor din zona de software de automatizare din Europa Centrală şi de Est. Aplicaţiile pentru cele două categorii ale concursului s-au deschis deja, acestea fiind:

  • Start-Up Automation Award – la această categorie, juraţii primesc aplicaţii din partea echipelor existente care au deja un produs viabil de automatizare şi o finanţare existentă de maxim 1 milion de dolari;
  • Scale-Up Automation Awards - pentru a se califica la această categorie, companiile eligibile trebuie să aibă cel puţin trei clienţi plătitori, o echipă consolidată şi să nu fi primit o finanţare mai mare de 3 milioane de dolari.

Câştigătorul categoriei Start-Up va primi un premiu în bani de 50.000 de euro, mentorat din partea unei echipe de seniori din cadrul UiPath şi suport tehnic şi de marketing.

Câştigătorul celei de-a doua categorii, Scale-Up, va avea ca premiu prezentarea lui la cel puţin 4 clienţi internaţionali ai UiPath, suport tehnologic si de marketing, precum şi oportunitatea de a avea soluţiile sale de automatizare incluse în laboratoarele UiPath Immersion din întreaga lume.

Termenul limită pentru primirea aplicaţiilor este 2 septembrie 2019, iar juraţii vor face o selecţie iniţială a candidaţilor până la data de 16 septembrie. Din 7 octombrie, membrii juriului vor efectua vizite pe teren şi vor nominaliza 3 finalişti pentru fiecare categorie. Aceştia îşi vor susţine candidatura pe 30 octombrie în cadrul conferinţei How to Web din Bucuresti.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii