Gadget

articolul anterior articolul urmator

Update de BIOS important pentru procesoarele AMD Ryzen 3000

0
11 Sep 2019 16:46:57
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via AMD
FOTO via AMD

AMD a anunţat disponibilitatea celui mai nou update BIOS pentru stabilitatea şi performanţa procesoarelor Ryzen 3000. Printre problemele rezolvate se numără: comportamentul în procesul de boost, comportamentul în stare idle desktop, precum şi un nou SDK de monitorizare.

Update-urile de BIOS au fost lansate împreună cu partenerii producători de plăci de bază, iar acestea vor putea fi descărcate şi instalate în aproximativ două săptămâni, în funcţie de programul de testare şi implementare al producătorilor.
 
Feedback-ul utilizatorilor despre modul de operare al produselor noastre în viaţa de zi cu zi este foarte important pentru AMD, iar compania înţelege că unii dintre aceştia şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la frecvenţele maxime de boost ale produselor achiziţionate.
 
Noua versiune de BIOS va rezolva această problemă prin implementarea unei optimizări de performanţă, care va spori frecvenţa cu aproximativ 25-50 de MHz faţă de rezultatele actuale în boost.
 
De asemenea, acest update corectează şi comportamentul procesorului în timp ce sistemul se află idle în desktop, punând la dispoziţie un filtru de activitate care reglează algoritmul CPU-ului în boost pentru a putea ignora „zgomotul de fundal” produs de sistemul de operare şi de aplicaţiile care rulează în background.
 
În plus, pe 30 septembrie, AMD va lansa o nouă aplicaţie de monitorizare a procesoarelor Ryzen, AMD Monitoring SDK, care va pune la dispoziţia utilizatorilor o unealtă performantă cu care aceştia vor putea urmări metricele de procesare care sunt de interes.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii