Gadget

articolul anterior articolul urmator

Utilizatorii se plâng de problemele de conectivitate Bluetooth cu noul Mac mini, cu procesor M1

0
25 Nov 2020 11:52:16
Autor: Adrian Pogîngeanu
Apple Mac mini cu procesor M1.
Apple Mac mini cu procesor M1.

Noul Mac mini cu procesor M1 este disponibil de ceva timp şi, deşi aparatul impresionează prin performanţele sale uimitoare, provoacă şi probleme unor utilizatori. Mai precis, există utilizatori care se plâng de probleme de conectivitate Bluetooth.

YouTuber-ul Patrick Tomasso este unul dintre acei utilizatori care au probleme cu utilizarea accesoriilor Bluetooth cu noul Mac mini. Într-un videoclip de pe canalul său, Patrick spune că utilizarea unui mouse Bluetooth pe M1 Mac mini este aproape imposibilă, deoarece conexiunea se pierde tot timpul.
 
Potrivit lui Tomasso, el a încercat deja să utilizeze Mac mini cu un Logitech MX Master 3 şi un Magic Mouse 2, dar ambele răspund cu greutate la comenzi sau se deconectează în timpul utilizării. De asemenea, el a întâmpinat probleme cu conexiunea Bluetooth atunci când a asociat AirPods Pro şi alte accesorii wireless cu Mac mini.
 
 
Există şi alţi utilizatori cu reclamaţii similare pe Reddit. Pe baza unuia dintre comentariile partajate acolo, M1 Mac mini nu recunoaşte deloc mouse-ul şi tastatura Bluetooth, ceea ce face aparatul parţial inutilizabil.
    
Motivele din spatele acestor probleme de conectivitate sunt necunoscute, ar putea fi o eroare de software sau o defecţiune hardware. Apple încă nu a recunoscut problema şi, din păcate, nu există soluţii cunoscute pentru aceasta, în afară de utilizarea unui adaptor Bluetooth extern.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările