Gadget

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Bill Gates îşi manifestă admiraţia faţă de Steve Jobs într-un interviu

0
13 May 2013 11:57:46
Autor: Octavian Palade
Bill Gates a participat la emisiunea 60 minutes
Bill Gates a participat la emisiunea 60 minutes

Fondatorul Microsoft Bill Gates a acordat un interviu pentru postul american de televiziune CBS. Gates a vorbit despre ultimele discuţii pe care le-a avut cu Steve Jobs înainte ca acesta să moară, potrivit CNet.

În timpul emisiunii „60 minutes“, preşedintele Microsoft a dat frâu liber emoţiilor şi a vorbit despre relaţia dintre el şi Steve Jobs dar şi despre ultimele momente petrecute împreună.

Gates a spus că el şi cu Jobs au vorbit despre lucrurile pe care le-au învăţat de-a lungul timpului dar şi despre familiile lor.

Bill Gates şi-a declarat admiraţia faţă de simţul estetic al răposatului fondator Apple dar şi despre cât de bine a înţeles acesta conceptul de brand.

Întrebat ce trăsătură a lui Jobs şi-ar fi dorit să aibă, Gates a zis că i-ar fi plăcut să fie dotat cu „simţul lui pentru design, pentru el orice trebuia să aibă o anumită estetică. Avea foarte puţine cunoştinţe de inginerie şi a demonstrat că designul te poate conduce în direcţia potrivită. Au ieşit produse fenomenale din asta“.

Mai mult, Jobs „avea cunoştinţe despre brand. Avea o intuiţie extraordinară când venea vorba de marketing“, a mai spus Bill Gates.

De multe ori, Gates a fost critic la adresa tabletei iPad însă, în interviu, el a recunoscut că Apple a „rafinat“ conceptul de tabletă.

Vrem să discutăm cu voi. Vizitaţi-ne şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările