Gadget

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Elon Musk, văzut la volanul noii Tesla Cybertruck

1
10 Dec 2019 13:57:57
Autor: Andrei Brînduşescu
CEO-ul Tesla a fost văzut la volanul maşinii Cybertruck
CEO-ul Tesla a fost văzut la volanul maşinii Cybertruck

La câteva săptămâni după dezvăluirea noului pickup, Elon Musk a ieşit cu un prototip al vehiculului la un restaurant celebru din Malibu, California.

CEO-ul Tesla a fost văzut la volanul maşinii Cybertruck după ce a luat cina la un restaurant de sushi faimos din California. Deşi nu este pentru prima oară când vehiculul cu un aspect ieşit din comun a fost văzut pe drumuri publice, vederea lui Musk în scaunul şoferului a fost o premieră.

Producătorii auto realizează de multe ori teste cu vehicule prototip pe drumuri publice, înainte de a începe producţia lor. De altfel, există şi o industrie a oamenilor care încearcă să fotografieze astfel de prototipuri, pentru a descoperi ce pregăteşte fiecare producător pentru lansare, iar aceştia din urmă încearcă de multe ori să camufleze în diferite feluri maşinile, pentru a nu atrage atenţia.

Camioneta electrică Tesla este însă un vehicul dificil de ascuns,datorită formei bizare a şasiului. De altfel, Musk nici nu a încercat să o facă, ieşind în viteză din parcarea restaurantului, dorind parcă să atragă atenţia, lovind şi un semn de circulaţie.

Prototipului îi lipsesc câteva lucruri care să îi poată oferi certificarea pentru a fi condusă pe drumuri publice precum o oglindă retrovizoare, ştergătoare şi lumini de frână şi faruri special realizate pentru drumuri publice. Tesla a obţinut plăcuţe de înmatriculare speciale pentru Cybertruck, care permit totuşi camionetei să circule chiar dacă nu îndeplineşte toate standardele de siguranţă ale Statelor Unite.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Realist
10.12.2019, 15:52:10

Nu dati cu pietre, ca abia a inlocuit geamurile ...