Gadget

articolul anterior articolul urmator

Videoproiectorul The Premiere de la Samsung este acum disponibil pe piaţa din România

0
23 Feb 2021 14:35:12
Autor: Andrei Brînduşescu

The Premiere poate fi amplasat la o distanţă de 11,3 cm de perete şi proiectează un ecran cuprins între 100 şi 130 inci.

The Premiere vine cu tehnologie Triple Laser (trei fascicule laser) pe modelul de top, cel mai simplu având un singur laser, şi oferă rezoluţie 4K, fiind primul videoproiector certificat HDR10+ din lume. În ceea ce priveşte culoarea, RGB Triple Laser al The Premiere foloseşte elementele fundamentale ale culorii – roşu (R), verde (G) şi albastru (B), şi acoperă, de asemenea, 106% din BT.2020, un standard care măsoară lista cromatică reprezentată şi stabileşte cea mai largă gamă de culori de afişare (147% din gama de culori DCI-P3). Cu o gamă de contrast care atinge 2.800 lumeni ANSI de luminozitate, utilizatorii se pot bucura de conţinutul preferat, cu toată lumina de care au nevoie pentru vizionare, pe timp de noapte, cât şi în timpul zilei.

Echipat cu sunet de 40W, The Premiere are încorporate difuzoare 4.2, oferind un sunet surround, dotat cu o tehnologie numită Acoustic Beam. Design-ul proiectorului este alb, minmalist, cu margini rotunjite, iar acesta poate fi plasat chiar în faţa unui perete.

The Premiere oferă utilizatorilor o experienţă smart, prin accesul la diferite tipuri de conţinut, atunci când este conectat la internet. Sunt disponibili toţi furnizorii de conţinut populari precum Netflix, YouTube şi mulţi alţii.

The Premiere suportă, de asemenea, Tap View, care permite să partajaţi conţinutul de pe smartphone pe ecranul videoproiectorului, atingând cu smartphone-ul în partea laterală a  videoproiectorului. The Premiere este disponibil în două variante: LSP7T, cu un ecran de 120 inci şi LSP9T, cu un ecran de 130 inci. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările