Gadget

articolul anterior articolul urmator

Vouchere de 3.000 de lei şi un HUAWEI Mate Xs sunt câteva dintre premiile anunţate pentru lansarea noului magazin online Huawei Store

0
Articol publicitar
16 Apr 2021 10:34:18
Autor: ADH

Huawei România dă startul înscrierilor pentru obţinerea de vouchere de până la 3.000 lei în magazinul online Huawei, dar şi alte premii surpriză, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei.

Huawei Online Store se lansează în aprilie, cu ocazia împlinirii a 18 ani ai companiei pe piaţa din România, şi, pentru a marca momentul, sunt pregatite o serie de premii şi surprize  special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră.

Utilizatorii sunt invitaţi să se înscrie la newsletter-ul dedicat pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/.

Huawei Online Store se lansează în aprilie iar, pentru a marca momentul, compania anunţă o serie de premii şi surprize , special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră.

Astfel, cei care se înscriu la newsletter-ul de pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/, primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziţia de produse din noul magazin. Clienţii care îşi fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3 000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Un concurs special ii poate aduce pe aceştia mai aproape de marele premiu: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte categoria smartphone. Pentru a participa la acest concurs clienţii trebuie să facă achiziţii de peste 100 de lei. În plus, primii 500 asftel de clienţi, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Când un client recomandă o altă persoană pentru a-şi crea cont în magazin, acesta cât şi cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei despre experienţele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe pagina menţionată şi în newsletter-ul dedicat.

Noul Huawei Online Store va conţine toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables şi audio – şi este special creat pentru a-i menţine în permanenţă pe consumatori conectaţi  la produsele şi cele mai bune oferte Huawei. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările