Gadget

articolul anterior articolul urmator

Xiaomi încheie parteneriate cu BCR şi Mastercard pentru plăţi NFC în România

0
3 Aug 2022 20:19:54
Autor: George-Andrei Cristescu

Xiaomi a demarat noi parteneriate în România cu BCR şi Mastercard şi funcţia de plăţi prin NFC va fi disponibilă pe Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 şi Xiaomi Watch S1 Active.

Începând de astăzi, 3 august, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi, menţionate mai sus, pot face plăţi contactless. Funcţia de plăţi prin NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR. 

Mi Smart Band 6 NFC este un nou dispozitiv disponibil în România. Pe lângă funcţia NFC, brăţara inteligentă are un display AMOLED de 1.56 inci, 30 de moduri fitness, dintre care şase sunt detectate automat. 

Monitorizează rimul cardiac, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului, are o durată de viaţă a bateriei de până la 12 zile, în modul saving şi rezistenţă la apă până la 5 ATM. 

Cu un total de 117 tipuri de antrenament, dintre care 19 sporturi profesioniste disponibile pentru utilizatori, Xiaomi Watch S1 şi S1 Active pot începe automat monitorizarea în momentul în care detectează paşii sau alergarea, în aer liber sau în sală. Compatibile cu aplicaţiile Strava şi Apple Health, cele două dispozitive oferă şi o mulţime de informaţii legate de sănătate, inclusiv nivelul saturaţiei de oxigen din sânge SpO2, calitatea somnului, ritmul cardiac etc.

Seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth şi are de acum suport pentru plăţile NFC pentru cardurile Mastercard emise de BCR, dar şi asistent vocal Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria rezistă 12 zile la un nivel moderat de folosire sau până la 24 de zile în modul battery saver.

Mi Smart Band 6 NFC va avea un preţ recomandat de vânzare de 299.99 lei, în reţeaua partenerilor autorizaţi din România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările