Gaming

articolul anterior articolul urmator

Încă un joc video adaptat pe micile ecrane: Fallout va avea un serial, produs de Amazon

0
3 Jul 2020 13:11:29
Autor: Andrei Brînduşescu

Creatorii Westworld, Jonathan Nolan şi Lisa Joy, sunt cei care se vor afla la cârma noului serial Fallout, care va fi produs de Amazon.

Duo-ul din spatele uneia dintre cele mai de succes producţii HBO din ultimii ani, Westworld, va lucra la aducerea pe micile ecrane a uneia dintre cele mai de succes serii de jocuri video din istorie, Fallout.

Fallout este o serie de jocuri video a cărei acţiune are loc în anul 2077, într-o lume distrusă de un război nuclear. Nolan şi Joy au anunţat că vor încerca să aducă la realitate ”tonul dur” al jocului, păstrând însă momentele de ironie şi umor care i-au făcut pe mulţi jucători să se îndrăgostească de Fallout, conform Variety.

Serialul va fi realizat de Amazon Studios şi Kilter Films, alături de producătorii jocului, Bethesda Game Studios şi Bethesda Softworks.

Fallout este ultimul dintr-o listă de jocuri video care au fost anunţate ca fiind aduse pe micul ecran în viitorul apropiat. The Last of Us, un alt titlu post-apocaliptic, este adaptat de HBO, o serie bazată pe jocurile Halo este în lucru la cei de la Showtime, iar o producţie bazată pe jocurile Borderlands se pare că o vizează pe Cate Blanchett pentru unul dintre rolurile principale.

”În ultimul deceniu, am luat în calcul mai multe variante de a aduce Fallout pe micile ecrane. A fost însă clar, de când am vorbit cu Jonah şi Lisa în urmă cu câţiva ani, că ei, alături de echipa de la Kilter, sunt cei care o vor face cum trebuie. Suntem fani uriaşi ai lucrurilor pe care le-au făcut şi nu am putea fi mai entuziasmaţi să lucrăm cu ei şi Amazon Studios” a spus Todd Howard, EP pentru Bethesda Game Studios.

Nolan şi Joy lucrează în acest moment la o altă producţie Amazon, un serial thriller numit The Peripheral, bazat pe un roman de William Gibson cu acelaşi nume. Acesta urmăreşte povestea unui femei în viitorul apropiat, într-o versiune a Statelor Unite care începe să fie modificată de tehnologie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii